se min nya design

Ja, och så var det redan fredag. Varför kan inte dagarna gå såhär fort när man är i skolan?

Jag kom till Bollnäs på måndag kväll. Hemfärden var lång och mycket trång då de var fullbokat och hur mycket folk som helst! Det stod folk i hela korridorerna och trapporna. Ja, det var det värsta jag har sett, i tåg väg iaf. Men jag hade tur, jag stod bredvid två sjukt trevliga killar som jag pratade med hela resan. En som pluggade polishögskolan i Umeå och den andra var ljud tekniker (eller nått liknande) i Stockholm.


Sen har tiden bara rusat iväg. Jag träffade Emilia och Karro på tisdag kväll och kollade på so you think you can dance. Och där satt jag i spänning på att få se min vän Ninos på tv som fick dansa för juryn. Men fick endas se 2 sek. Men det finns på Internet http://kanal5.se/web/guest/492/k5videoplayer/single/18431/none/

Gå in och rösta och kommentera! Ninos- jag tycker du gjorde mycket bra ifrån dig, med tanke på att du  improvisera dig fram, och inte var helt frisk. Jag är så stolt över dig!

Måste även säga att jag är så glad att få träffa Emilia blom igen. När jag får vara med den personen så mår jag bra. Man säger att beauty is a light in the heart, och det måste stämma på dig, för du skiner som en solstråle! Jag älskar dig vännen!


På onsdagen så fyllde karro 18! Krogen nästa? Jaahaa!

Grattis iaf min älskling!

Jag var även till Järvsö med familjen, vilket var helt underbart. Vädret var fint, backen var perfekt, plus att jag fick lite färg i ansiktet  ;)


NU så sitter jag hos min pappa i Alfta. Alfta är en glesbygd med en befolkning på 2000 personer. Då förstår ni hur litet det är. Innan min far flytta till alfta bodde han i Vevlinge. Och det var där jag växte upp. Ett helt underbart ställe, det fanns allt ifrån skog där man kunde bygga kojor till att bada nere på Vevlinge strand. Ett perfekt ställe att bo på som barn. Sen har jag även minnen ifrån sommaren innan jag flyttade till Linköping. Det var jag Emilia och Karro som var ute på språng var och varannan natt. Underbara minnen.

Men nu bor Pappi i ett jätte fint och mysigt hus i Alfta.

Det faktiskt skönt att vara här. Man känner sig lugn. Och det kan jag behöva.


Nu ska nog jag bädda ner mig i sägen, det är ju en dag i morgon också!

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Me like sunny nights

Har egentligen inget vettigt att kommentera men kände bara att jag vela vara först nu när bloggen e lite ny gjord och allt :D

Postat av: Emilia Blom

Haha, jerker ville vara först han:P men då får jag allt nöja mig med andra platsen :)

2008-03-29 @ 15:22:08
URL: http://eblom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback