sjuk

 Självklart ska  man bli sjuk.
 Kände redan igår att den var på väg:S . men men, finns inte så mycket att göra åt saken. Så jag var hemma idag ifrån skolan. Och är det någonting jag hatar så är det att vara ifrån skolan. Man missar ju alltid en massa och det blir jobbigt att komma i kapp.

Men det är bestämt nu i alla fall. Jag ska hem i morgon! Så skönt:D .Att få träffa min älskade mamma som jag har saknat väldigt mycket. Haha och jag hade inte berättat för henne att jag hade tappat bort mitt pass när jag var i skottland(hon läste min blogg) . För jag visste ju vad hon skulle säga -" men snälla Magdalena, kan du inte hålla reda på en enda liten sak och blablabla" . Men jag tyckte ju själv att det var klantigt så de var väll därför jag valde att inte säga nått.

Sen saknar man ju självklart Pappsen också! Och Emilia, min ögonsten. Så det ska bli så skönt och komma hem.



Nu ska jag ta och packa lite:) hörstaa hujj


Dansföreställning



Idag har jag tillbringat hela min dag på nya munken. Eftersom att jag har varit borta i skottland så har jag missat en hel del. Men stod igår och nötte så de skulle sitta. Det är Streetjazz som jag dansar. Kan väll säga att Street inte är min grej, så kände mig sjukt obekväm vid alla Street grupper. Inte de att dom är dåliga, tvärtom, dom dansar bara en stil som jag inte behärskar så jätte bra. Tur att jag dansade i streetjazz gruppen iaf.  Ska jag vara ärlig så tyckte att det gick ganska dåligt, kanske för har missat en massa, men endå , kan göra MYCKET bättre än vad jag gjorde idag. Men det gör inget att det gick dåligt, ingen som var där och kollade på mig:P så det var skönt..


Igår jobbade jag från klockan 4 till 8. Och dom timmarna kändes som en evighet. Sen åkte jag till Ryd och träffa lillen. Vi åt massa räkor och kräftor och myste hela kvällen.

Och ikväll blir det också mys med lillen.<333


Imorgon blir det jobb igen. Känns väldigt tungt, men man måste ju spara till Spanien <3

LÄNGTAR sjukt mycket..


Nej nu ska jag dra mig! :)

Peas out/ Magdalena Qimage9
hahaha jag och robbi leker  ett par i skottland:D haha


min darling är hemma

Idag har jag äntligen träffat min pärla. KRISTIN ÄR ÄNTLIGEN HEMMA!!! Åå så skönt det känns, tycker om dig så mycket pullan;D


Min morgon började men att jag försov mig. Jag skulle vakna kl halv 7 för jag skulle upp och dansa innan skolan. Måste koreografera till temat. Men självklart så försov jag mig. Så jag får kliva upp i morgon bitti och dansa istället. Men just nu så känns det inte kul att koreografera. För när jag har gjort dansen har jag tänkt på in viss känsla som jag hade inom mig för en viss person. En känsla som jag inte kan förklara, men den känns så lätt ha inom mig. Men eftersom allt har gått så fort, och allt det lätta är som bortblåst så känns det jobbigt att koreografera. Fan!!


Skriver i morgon hur det gick, för nu ska jag sova!


Peas/Magdalena Q


IM HOME!!

Och så var man hemma i Sverige igen.

Min resa har varit helt fantasisk. Skottland är ett underbart land som jag lätt skulle kunna åka tillbaka till.


Jag tänkte att jag skulle skriva lite vad vi gjorde.


Torsdag dansade vi från klockan 10.00 till 16.00

Dagen var mycket jobbig. Faktiskt bland de jobbigaste jag någonsin har gjort. Men att dansa med Andy and Sarah var en upplevelse som jag alltid kommer att bära med mig.


Efter allt dansande gick vi hem till vårat Hotel och gjorde oss i ordning för stan. När jag, Mckenzie och Liselotte satt utanför topshop och vänta på Ninos och Robban så dök några boys upp. Vi träffa sedan dom på kvällen och gick ut och dansa lite.


Fredag dansade vi från klockan 10.00 till 16.00

Kroppen var helt död. Och jag överdriver inte. Jag har aldrig haft så mycket träningsverk i hela mitt liv. Men så fort man blev varm så gick det bra. Idag kom även jag och mckenze på att båda gav fel nummer till killarna vi träffade dagen före. Vi är klantiga.


På kvällen gick vi på en teater "they shoot horses, don´t they?

Och den var totalt värdelös..

Jag och Mckenzie satt och sjuka oss hela föreställningen istället.

 Efter teatern så satte vi oss i en bar men våran lärare och snacka lite, mysigt mysigt.

Jag hade nog världens irriterande kille som smygfotade mig. Så min hero ( ninos) gick till honom och bad honom att sluta. Uuh vidrig man asså.


Lördag så var det sista dagen som vi dansade med y danceL vi dansade från klockan 10.00 till klockan 16.00.

Efter allt dansande så gjorde vi oss i ordning för att äta mat och gå ut. Och när vi står och sminkar oss på hotellet så knackar de på dörren. Jag öppnar. Där står killarna som vi gav fel nummer till. Helt sjukt. Så vi åt först på en as god kina resturang sen träffa boysen.


Söndag så var man lite sliten efter så hård träning, och det var den enda dagen vi inte skulle dansa. Det var skönt att få hämta krafter och bara ta de lugnt. Vi sa hejdå till Glasgow och åkte till Dundee.


På måndag dansade vi med folk från the place. De är alltså ett universitet för dansare. Dom dansade hela dagarna och sjukt duktiga.


Tisdag var det dans hela dagen.

På kvällen så var vi bjudna till Celidh där man dansar och har det trevligt.

Kvällen var väldigt rolig.


Och så kom onsdagen som alla hade väntat på. Vi skulle få göra addition till skolan. Vi fick varsin nummerlapp. Och jag fick nummer 16 . vi fick först dansa modern, sen på slutet skulle vi improvisera. Och jag började NATURLIGTVIS att blöda näsblod. Så jag fick löpa upp för att hitta papper, och fort in i näsan och löpa upp i dansstudion igen, ville inte missa nått som dom gjorde.  Efter så skulle man få feedback. Antingen kunde man få en säkrad plats 2009, eller så skulle man skicka en dvd 2009 , och kanske komma in då.

 När jag väntat ett tag var det äntligen min tur. Och jag blev mycket nervöst

När jag kom in så frågade han om det var okey med min näsa.  Så jag börja självklart skratta och sa att den mådde prima. Sen frågade han hur jag tyckte att det gick. Och jag sa att jag tyckte att det gick helt okey, förutom att jag började blöda. Sen sa han att dom tyckte att det gick jätte bra. Dom tyckte att jag dansade mycket vackert och frågade om jag hade dansat mycket balett, och det har jag absolut inte:P så sa han massa andra saker. Och till slut så sa dom att dom tyckte att jag hade mycket potential att bli en mycket bra dansare, och dom vill gärna att jag ska komma till deras skola 2009. så jag fick en säkrad plats. Oohoo så glad jag blev. Det trodde jag verkligen inte.

Det var blandade känslor den dagen, vissa grät, vissa var väldigt glada.

Klassen: jag tycker att alla var helt underbart bra, Ni är bäst!!!


På kvällen så gick vi ut och firade med några som gick på skolan. Jag gick dock hem tidigt för jag var helt slutkörd. Kl 5 på morgonen åkte vi till flygplatsen. Jag sov som en stock på bussen. När jag vaknade så viste jag att jag hade glömt något. Mitt pass. Jag letade igenom mina väskor, och jag hade rätt, jag hade tappat mitt pass. Hela klassen fick leta i sina väskor och när den inte fans där heller så var vi tvungna att kontakta polisen. Efter ett samtal med dom så fick jag en lapp som skulle ta mig hem.   Och kan säga att det inte var de lättaste att ta sig igenom London(där vi mellan landa) . Dom kollade varje pryl och frågade 1000 frågor. Tur att man var van vid att prata engelska, för dom ville inte att man skulle tveka, för då kom det tusen frågor till.


Den här resan var helt underbar. Det bästa jag gjort. Tack klassen för ni är så jälva underbara.

Gå in på min bilddagbok och kolla på bilderna. Har dock inte lagt in alla, för jag tog ungefär 300 bilder

http://magdalenaq.bilddagboken.se/


4dagar kvar..

NU börjar det dra ihop sig. Endast 4dagar kvar.

Igår vart det partaj hos Emelie och Daniela. Emelie officiellt vuxen, GRATTIS HONEY!

Bilder kommer senare på bilddagboken (magdalenaQ).


Ikväll ska jag och Jessica äta tacos och bara mysa. Om de är någon som har tråkigt så är det bara att komma för bi:)

Nej nu ska jag laga mat, och ni andra får ha en fortsatt trevlig kväll:)


8 dagar kvar.

 Nu är det BARA 8 dagar kvar tills jag åker till skotland. Så jag tänkte, eftersom jag endå inte tänker på något annat än resan så kan jag kanske skriva lite om vad vi ska göra.



Så vi åker alltså på onsdag klockan 4 på morgonen. Vi kommer åka från Skavsta till London och från London till Glasgow.

Vi kommer åka till hotellet och mysa och gå på skattjakt.


  • På torsdag ska vi dansa 10 till 16.00 med y-dance. Vi kommer att dansa med Andy Hewitt
  • Fredag dansa 10 till 16.00 men Sarah Stuart och Anna Kenrick.
  • Lördag dansa 10 till 16.00. och kvällen kommer vi sätta upp en produktion som vi har jobbat med under dessa dagar.
  • Söndag kommer vi åka till Dundee.
  • Måndag, tisdag kommer vi att dansa med Dundee college från 10 till 16.00
  • Onsdag kommer vi att göra audition till skolan.
  • På torsdag åker vi hem.

Nu när jag ser de så ser det jätte tråkigt, men det kommer att bli jätte kul, vi ska gå ut och dansa och äta god mat. Men de gäller ju att man ger allt. Man vill ju inte vara sjuk direkt. Men det kommer jag inte. Aldrig!

Kommer att kunna förklara allt sen vad jag har gjort.


Igår så somnade jag klockan 18.00. Jag var helt slut. Jag blir alltid jätte trött efter lov.

Men nu är jag jätte pigg och är mig själv igen. Men det är en liten tråkig sak. Mina satans benhinnor. Jag har inte haft ont i dom sen september. Och NU känner jag i båda igen, och de är för den där jävla floorbarren (det är när man ligger på golvet och gör balett övningar och massa andra saker). Bara måste vara den, för de finns en övning som är så sjukt jobbig för just benhinnorna, och de är när man gör grand batma, på golvet då. Näe fyfan. Men förhoppningsvis så är det borta i morgon.


Jag borde plugga matte, men när väl sitter och verkligen försöker, så kan jag inte. Jag är totalt värdelös. Men jag ska fortsätta att försöka.


Bye!