Första dagen i skolan!

Fick vakna äckligt tidigt idag eftersom det tar 45 minuter att gå till skolan. Och det är 45 minuter i uppförs backe!!! När jag väl kom fram till skolan så var jag helt blöt, snacka om uppvärmning.

Vi hade två danslektioner idag, resten var mer info hur många uppsatser vi kommer ha, och vad man får göra och inte får göra på skolan, kläder och tider.. Och kan lova er att det var mer regler på vad man INTE fick göra än vad man får göra! Kan berätta det senare.

Min kropp är helt död efter alla teknik övningar och fys lektionen som vi hade. Sitter just nu på tonic(internet café) och skriver lite blogg. Har ju varit dålig på de nu över helgen och när Lambert har varit här. Men det har det varit värt!

innan skolan!

Var sjukt nervös när vi gick in i dans studion och skulle värma upp,
stod och töjde på samma ben jätte längre för att jag var så nervös!


Wedding

Bröllop igår, och det var helt underbart. Att få se två människor så kära är ju så underbart!Blev lite uppträdande för min del då jag och min kusin skulle vara brudparet, sen blev det bakgrunds dans när hon sjöng! Kvällen var så lyckad, alla i min familj(på mammas sida) var samlade, mamma var så vacker, lika så mormor, och framförallt maria(bruden). Idag flyger jag tillbaka till skottland, dock utan min L. Mindre roligt..


brorsan,syrran,Lambi,Jag




Precis efter mormors tal, uuh vad jag grät.

<3

Hem på bröllop

Hej hej hej hej!

tänkte bara lägga ut lite bilder :) idag har jag och bby bara shoppat, helt sjukt mycket faktist hehe..
och imorgon åker vi till edinburgh för att shoppa lite mer, och sedan tar flyget kl 3 till sverige. Och där väntar ett bröllop som vi ska gå på:)

Jag får försöka skriva mer sen när jag får internet ! men förösker lägga in varje dag:)




haha steek:D



café bloggare:)

Hej på er!

Idag har vi farit runt hela dagen… vi har försökt fixa ett bankkonto, vi måste fylla i en massa papper och skicka in de till banken vilket kommer ta ungefär två veckor :P Sen har vi försökt hitta vanliga secondhand butiker, men det har inte funnits i den grad som vi vill ha. Bara en massa skit faktiskt! 

När vi tröttnade på att leta skit affärer så gick jag och Lambert för att kolla på mobiler och kontantkort åt mig. Den tjänsten som jag skulle använda, dvs att ringa till hemtelefoner gratis från skottland till Sverige tog dom självklart bort i juli. Hur troligt händer de??  Så jag får vänta lite och försöka hitta ett bra alternativ. Sen efter de blev det en massa shopping för både mig och baby :D Skor, smycken och andra småsaker.

Nu sitter jag på ett mysigt café nära vårt hus :P typ två minuter hehe. Så har tagit en stor juice nu, och ska sitta här och mysa med Lambert. . .

 

 XoXo Bitches

 

 

1 är mitt gigantiska hus:D2-3 det är utsikten från min gata.

1

 

 


Mc bloggar!

Hej på er!
Har inget internet där jag bor, så det blir att gå till närmaste fik för gratis internet:) Huset är jätte fint och stort!  har varit och handlat saker till huset idag också vilket jag tyckte var både spännande och tråkit. Skiter ju inte pengar direkt;)..
men men mysigt att min bby är här iaf, viktigast just nu <3
kan berätta mer sen för nu stänger DONKEN!
 bilderna kommer i morgon
Puss på er!

Nu är jag i skottland

Hej på er!
Nu sitter jag i Edinburgh på en mc donals!vi väntar på en buss, resten tog en taxi (rich bitch) Resan har gått helt okey, hade självklart för mycket i baggage, att man alltid ska packa 
i saker som man inte behöver! aja jag skiter ju i pengar.
Vet inte om jag har tillgång till internet i huset, men det löser vi på något sätt.. 
kan inte lägga upp nå bilder nu heller, för sitter på Robert dator.

Men om jag kan så bloggar jag i morgon!
Tog den precis:D haha aja är trött!
nu ska jag puss på bby!!
hujj och godnatt

Förvånansvärt lugn!

Hej på er! Om två timmar åker jag, har fortfarande inte fattat att jag faktiskt ska åka. Just nu tänker jag bara att det ska bli skönt att träffa bby, vi ska hämta upp honom i Stockholm.  Men jag hade tänkte att skriva hur jag känner och allt de där, men jag e faktiskt inte nervös. Jag e ganska COOL just nu, som min lille bror säger! Det viktigaste var att säga hejdå till Pappa&Emilia, och det har jag ju redan checkat av. Mamma och resten träffar jag ju på bröllopet på fredag!

Precis allt är packat. Ska snart sminka mig, och bära ner mina väskor. Aldrig varit såhär förberädd förut? Jätte skönt faktist..

Blev inge ” åååh vad nervös jag är” inlägg, för det är jag faktist inte

 

Dundee here I come!!


Äntligen

Nu är jag klar med packningen. Hade det inte varit utan Mamma, så hade jag fortfarande hållt på.  Har exakt 15 kg i baggage, och handbaggage vet jag inte, 8 kg kanske. Så jag har packat till max. Jag får ju med mig en vända till med kläder. Det är 15gh med danskläder! Herre…

Åker vid 12 i morgon, är ju så när man bor så långt ifrån ”verkligheten” hehe nej jag skoja bara.. Nu ska jag hoppa in i duschen, tänkte raka benen, fixa fötterna, och peela mig ;) spa på hög nivå, iaf för att vara med mig.

 

min panik min innan mamma kom..


Middag

Hej på er!
Har precis kommit hem från en super mysig middag med familjen. För mig blev det en stor lax bit med potatis och sås. Jag åt som en häst, så nu sitter jag och åmar mig, men det var värt. Nu ska jag gå upp och börja packa igen, är fortfarande inte klar..









Justia!!!

Jag övningskörde igår med pappsen. Och det gick faktist jätte bra, jag har ÄNTLIGEN börjat lyssnat på vad min stackars far säger. Nu blir det inte på ett tag, Men tror faktist att han är villig att köra med mig när jag kommer tillbaka:)
Yesss!



Ibland är man ju bara för mycket

Idag har jag sovit mycket bättre. igår var ju extremt.
Jag klav upp vid nio och prata lite med mamma, sen började jag sortera kläder. Vad jag ska ha med mig, vad som ska tvättas och så.
Börjar blir riktigt nervös nu. kan inte fatta att det är i morgon. Men jag tänker så här, mellan 24-28 Aug är det semester med Bby, sen när jag åker tillbaka 30 Aug så då har jag flyttat. Så slipper jag tänka så mycket på skolan den här veckan, det är skönt!

Nu måste jag fortsätta fixa och trixa
hörs sen!



yeees


Trötter

Om jag var med i dom sju dvärgarna, så skulle jag lätt bli kallad Trötter.

vaknade runt 5 i "morse" och kunde inte somna om. Nu när klockan är tio så känner jag mig helt slut. Men nu vill jag ju inte sova, då försvinner ju hela dagen:S

Nu tänker jag Försätta packa hos pappsen, för är ju inte mycket kvar nu.. uuh ryser till varje gång jag tänker på det, kommer göra ett inlägg sen om hur det känns osv.

Är för trött för att skriva mer, hejdå så länge


............


SÅÅÅ UTVILAD!

Godmorgon!

Nu är jag utvilad. som ni märkte så var ja ju slakt igår hehe.. skönt iaf att få en riktig sovmorgon, behövdes ju! Nu ska jag snart beställa thai mat, sen blir det att åka till pappa ute i skogen och packa, och umgås med honom. Det är ju som sagt inte mycket kvar tills jag åker.

Jag verkligen sämst på att packa. jag tar alltid med fel saker.. Får nog be någon hjälpa mig;)


Innan jag somnar



Måste bara kolla på den här innan jag däckar.
min humor är kanske KUNG värdelös, men det här är väl iaf rolig?
hahhaahahahahahhaah


Helt slut


Jag har precis kommit hem från Mormor och Morfar. Och jag är helt slut! kan vara maten som tog kål på mig de vet jag inte. maten hos dom är ju helt underbar, är som att komma till himmelen.
 Nu är det inte mycket kvar tills jag åker. Ska till pappa i morgon och mysa massor,och även packa allt som jag ska ha med mig! Måste säga att jag är sjukt nervös inför flytten , kan inte riktigt tänka klart när de gäller allt de där. men ska skriva ett litet inlägg längre fram om hur ja känner osv.

som sagt så är jag helt död, så nu går jag och lägger mig!!


Mina nya levis jeans<3

Grattis mamma!!

'
Jätte mysig middag med familjen.
Grattis Mammita
Te Quiero mucho mi amor



liten update

 har varit och ätit lunch på stan. blev en bakad potatis och självklart en efterrätt. sen gick vi lite på stan innan vi drog till mig och däcka i soffan. de tar på krafterna att sova lite;) Men det var ju helt okej kväll igår så det var värt de:)
Nu ska jag upp och byta om för att sedan åka till Mormor&morfar, kommer bli middag där eftersom min mamma fyller år idag!!




Från igår


Ännu en film från igår. tror det är lite lågt , så ni får höja volymen!

Mat, förfest, och dans



Först så var vi uppe i mitt rum hos Mamma. Blev lite drinkar och prat, prova även på riverdance, och Millan måste ha tränat, vilken talang;) haha


Jag innan vi drar



En trevlig cyckeltur


Maten var helt okey, 25kr liksom;)


Millan ville ju självklart smaka av min mat när hon var klar med sin egen, de är min tjej de<3



När vi tröttnade på Tranan så gick vi självklart till max och skulle käka. När vi väl kom dit så skulle en kille bjuda oss på de vi skulle äta. Tur för honom att vi bara köpte en glass och mozzarella sticks. Haha, Där satt vi och garvade åt saker som egentligen inte var roligt:D. sen efter så tog vi cykeln och drog hem. 
Idag vaknade jag av att Mamma går upp till magnus och säger att Hans moped är stulen. Men när jag kom hem igår halv två så var den fortfarande kvar. Så ser ni en eld flammig moppe som låter som fan, säg till;)

Första skoldagen


Kommer ni ihåg eran första skoldag?
Nu är det mina bröders tur att ha sin första skoldag. En ska börja 1:an på gymnasiet och den andra 1:an på lågstadiet.
Här ser ni mina sötnosar påväg till skola.
Jag minns inte när jag började ettan. men jag minns när jag Började gymnasiet i Linköping, och ingen förstod vad jag sa.  De var tider de..

Nu ska jag äta frulle, sen skriver jag om gårdagen:)

nu drar vi ut

Nu ska jag och millan iväg ut och äta, sen är den dansgolvet som gäller;) ska sjävklart möta min andra party pingla där nere, maria;)
ni får ha det så bra så länge, så hörs vi i morgon



Snygga bilder, nu kör vi!!!!!!

Förberedelser!

Nu väntar jag på the girls. ikväll ska det bli en liten nostalgi utgång. Jag Emilia och Maria, De tre musketörerna :)
Har precis duschat och nu ska jag välja vad jag ska ha på mig. tror de blir nått som jag redan visat i bloggen, Iaf min kavaj?


Hej på er

Idag är jag mycket gladare. kan vara för att jag fick en mycket bättre väckning, eller att det var fint väder! Jag och min lillebror har varit på lite äventyr idag. Eftersom mamma fyller år i morgon så vill han ge något som hon tyckte om. Och han köpte godis. hehe så söt. Och när väl kom hem så ville han inte vänta tills i morgon utan gav hans present direkt. själv ska ja ge hennes present om nio dagar, när jag kommit tillbaka från skottland!

nu ska jag äta köttbullar med potatis mos. måste ju passa på medan man kan äta svensk mat!!


Usch..

De är inte ofta ja känner så här. Men just nu i denna ögonblick så känner jag att jag inte räcker till. Jag tycker själv att jag försöker vara där och stötta, hjälpa till. Den man kan lita på helt enkelt. men Inte idag.. och tydligen inte annars heller. Fick höra av en person att Den var besviken på mig. eller nej MYCKET besviken. Det är nog det enda ordet jag inte "taggar" till och blir arg på utan jag blir bara ledsen..

Godnatt, ska inte deppa mer!

SVETT!!

Kom precis hem från dans studion. först så hjälpte jag en tjej som ska vara med i en sång tävling, och ville ha lite dans.var verkligen Jätte roligt att få ge massa tips och råd. hade verkligen inte förväntat mig att få pengar för det.

Blev dans för min del också. kändes jätte skönt och få komma in i gamla rutiner igen, åtminstone lite.
Nu ska jag försöka dra till pappa.


Inte en dag försent!

Nu fick jag min klassbild från studenten. typ två månader försenat? typ 200 kr ska dom ha också, fett billigt nu precis när man ska flytta.Plus att jag inte har fått mina bal bilder än heller.. borde nog ringa och fråga vart dom är någonstans? ska kräva av att få dom gratis. äh de är nog omöjligt.
kanske lägger upp klassbilder sen, men nu är det dans studion som väntar, Svett PUSS


ibland är man duktig (ibland)


Nu har jag gjort nästan allt på listan utom att dansa och åka till pappa!
Känns rätt skönt nu, att få kryssa av  sin "att göra lista".
ska dra ner till mammas dans studio nu och försöka göra något roligt i dans väg:)

  • .Skicka in personbevis till han vi ska hyra lägenheten av.
  • .Ringa skolan och säga att jag inte kommer kunna vara där på uppropet.
  • .Fixa buss till dundee
  • .Fixa hotell som jag och Lambert ska bo första natten
  • .Åka och träffa kusinen hos mormor och morfar.
  • .Åka och dansa ---- snart
  • .Åka och träffa pappa--- sen


Mycket att göra?!

Hej på er!

fick ingen bra väckning i morse.. en i familjen står och skriker utanför mitt sovrum. mysigt!
Idag har jag en listen lista på vad jag ska hinna med.

  • .Skicka in personbevis till han vi ska hyra lägenheten av.
  • .Ringa skolan och säga att jag inte kommer kunna vara där på uppropet.
  • .Fixa buss till dundee
  • .Fixa hotell som jag och Lambert ska bo första natten
  • .Åka och träffa kusinen hos mormor och morfar.
  • .Åka och dansa
  • .Åka och träffa pappa

så de är väll lika bra att jag sätter igång..?Är väll inte stora och svåra saker som jag ska göra. Men man måste fortfarande göra dom.

Besök

Har precis varit och  hälsat på hos Mormor&morfar för min kusin från spaninen har kommit hit och ska vara här i två veckor.Vi spelade kort , åt nötter och försökte prata med varandra. Hans svenska har blivigt dåligare, och lika så min spanska. Men ska ju ses i morgon också! Det var iaf jätte roligt att träffa honom. Fick massa minnen  från när vi var liten.. En var när du och jag började slåss på dagis och du kastade en spade rakt i mitt ansikte:P hehe kommer ihåg att de inte gjorde så ont som jag visade, jag gall skrek!! Drama qeen



Linköping Bollnäs



Blev en otrolig tidig morgon för mig. Eller för mig är det inte ens Morgon utan natt. Jag klev upp vid 4 och tåget åkte kl 5. Sen var det 6 timmars tåg resa som väntade mig. Men jag sov hela vägen så de var ingen fara. konstigt nog så blir jag åk sjuk fast jag sover? alltså när jag vaknar så mår jag illa?
Aja nu är jag iaf hemma och sitter i köket och äter banan i väntan på kina mat.

Blir nog en dusch efter maten. är fortfarande blev efter resan:D

Snart, men inte nu..


vill inte lämna Linköping ännu.
Vänner,Familj, pojkvän <3

God morgon god morgon

Känns som jag fortfarande inte är vaken. behöver te. Var ute med några från klassen igår. Vi var först hos Kajsis och dansa lite, men blev mest snack om skottland. Inte mycket kvar nu..  skit samma
Vi gick iaf ut på Platens och dansa och självklart ser vi 4 killar som bär kilt:O vi var ju tvugna att gå fram och fråga om dom var från skottland, och självklart så var dom de. Men sen fick vi även reda på att dom var från Dundee. snopen..
Vill bara säga att Robert var helt galen igår:D. Vet inte om han var full eller om han var på bra humör? Någon annan än jag som märkte? haha




trevligt trevligt

Har haft en jätte trevlig kväll med Emma och Robert. Pratat i ett hehe. De gillar vi.Kan inte skriva så mycket mer för är helt slut och ska upp tidigt i morgon och jobba:)

Godnatt!


Roberts bilder:)

Tjenna!

Skulle som sakt köpa en handväska idag. Men isf så blev det två par chinos,svarta &mörk blå och ett par jeans. Träffade emma på stan och vi tog en liten språng fika. Vi bestämde att vi skulle ses efter mitt jobb och ta en öl:D

 Bilderna kommer sen, får inte in dom på Datorn av någon knepig anledning!


Mooorning!

God morgon!

Vaknade jätte glad i morse. kan vara för att solen sken och jag trodde att det var bad väder.
Idag tänkte jag faktiskt handla lite. tänker sikta på en väska idag. en liten:) behöver igentligen någon som följer med mig när jag handlar. men jag får klara mig själv!
Nu måste jag till min gamla skola och kolla om dom har öppet. måste lämna in nycklar och böcker. har självklart inte gjort de.

Vi hörs sen!

slutar jag att förvåna?

visste ni att jag är en tatuering? det finns en kille som har tatuerat mig på sin skuldra. Har berättade det för mig en gång men självklart så trodde jag honom inte.men Nu är jag sätt den med egna ögon.
Han är självklart inte kär i mig eller nått sånt, utan han är bara galen och fick för sig att jag skulle sitta på hans skuldra:D
Kan försöka hitta den på bild!


Vem *** vill ha ett sånt här troll på ryggen kan man undra:D haha

Sånt händer ju inte

I dag på jobbet så hände det en sakn som jag har väntat sjukt länge på.Jag sitter iaf på posten som vanligt. helt plötsligt kommer ett 0278(BOLLNÄS) nummer  och jag tittar lite extra noga innan den personen i andra änden säger:
-Hej det är jessica
- Hejsan jag heter Magdalena och ja ringer frååå vaa?????

haha både hon och jag börjar as garva i telefonen. de finns hur många nummer som helst och jag ringer just henne. är inte de lite roligt:Dååh de gjorde min dag. Hon gick med på undersökningen också, men det var ett mycket stor suck innan:D


jag och jessica för några veckor sedan:D haha

........


Inte alltid roligt att jobba..

Vet inte?


Har ingen anledning att knäppa kort på vad jag käkade, men jag är ju helt besatt av Lamberts kamera.
Nu ska jag kolla paris hiltons program. kommer inte ihåg vad den heter, nått med bff. Men den är så dålig så måste kika;)
Godnatt & sov gott!

Hard work work 2 ??

Hej! nu är jag äntligen hemma från jobbet. trodde inte jag skulle få jobba så mycket.Får jobba varje dag tills lördag.så lite pengar blir det iaf;). var ganska Segt idag på jobbet, det var 5 långa timmar. Men fanns massa grädde på jobbet då dom gör en undersökning om de. Så jag åt väldigt mycket grädde, tills min skrek att ja måste sluta.
Nu ska jag äta lite mat, sen blir det sängen för min del!

'
choklad med grädde;)

Hard work work


Nu ska jag till Jobbet. har med mig min godis påse. är inte så jätte sugen just nu, men det lär ju komma!
Juste, köpte en ny kavaj igår, men är inte helt säker om jag ska den eller inte? någon åsikt?
Aja läre dra nu. HÖJ



Godis!

Måste ha godis. NU vill jag ha de! Kan vara att jag är lite hungrig och därför blir sugen på något sött,men borde jag inte bli sugen på typ pizza då? Men jag äter något och sen köper en godis påse. Det är väll en bra deal?

Jag vill också!!

 
Nu är jag lite less.. för ett tag sedan så försökte Robert, en go vän lära mig massa om photoshop. och tro mig jag tränar nästan hela tiden, och jag blir inte bättre. När jag väl Gör en effekt som jag tycker är snygg så glömmer ja ju bort vad jag gjorde till nästa gång! Ingen annan än Jag som gör så?
Han har inte så jätte mycket bilder på sin
blogg, med ni kan tjata på honom så lägger han säkert upp;)


Tillbaka i dansstudion


god morgon på er!!

Sitter här och äter frukost i min ensam het. Men ska snart ner till stan och klacka om mina nya skor. första gången jag ens tar hand om ett par skor!
Igår var Jag, M och D i dans studion. Och de var så skönt att få dansa av sig lite. Det blir dans varje dag nu tills vi åker! förstår inte hur jag ska få med allt som jag vill ha med mig. så fort man ska flytta ska man ha med sig ALLT, för om man inte tar med sig de så behöver man garanterat just DE plagget som man lämnade hemma.




Haha aa, jag var helt slut efter:D

Linköping

Imorgon bär det av till linköping. Det blir att fira Lamberts 19 års dag, och att jobba. vet inte hur länge jag kommer vara där, de beror på hur mycket jag ska jobba. imorgon blir det att gå ut och dansa. var sjukt länge sen man fick göra de.




golf och mat, de är livet de





Som jag har sagt förut så är inte minigolf min grej. inte vanlig golf för den delen heller. Men för Adams skull så drog vi ner och Spelade lite innan vi drog till mormor och Morfar. Självklart så vann Adam.. ingen skulle våga säga något annat,för då möts man med ett stort vrål,:neeeeeeeej!!



Maten var helt underbar. var mätt i hela dagen sen. för mig är det lyx att få äta mormor och morfars mat, har älskar de sen jag var liten.Men nu har det inte bilvigt så ofta så när de väl händer så njuter jag!

Vi i stugan



Hej!
Igår åkte vi till stugan, det blev baguetter och massa annat gott framför öppen eld. Bara han och jag mitt ute i skogen. ingen täckning,ingen toalett,i
nget rent vatten. inte direkt vad en storstads kille är van vid, hehe. vi hade iaf jätte trevlig och nu ska vi dra oss till bollnäs igen för att först spela lite minigolf med min lillebror, och sedan åka till Mormor och Morfar för att bli bjuden på mat:). Kan de bli bättre?







DE VET MAN JU

Åker runt i pappas bil som vi har fått lånat. Tack Pappi att du gav oss nyckeln. Så har åkt runt lite och försökt visa lite ställen som jag har pratat om. Har även gjort en liten tripp till bollnäs centrum. va väll lika bra han fick se. Blev en sen lunch på stan och även lite shopping för Lambis del.
Ikväll drar vi till stugan och sover där, har köpt med oss massa go saker som vi ska äta.. mmm!




TISDAGAR ÄR DE BÄSTA JAG VET

Min morgon började med att jag gick en promenad med Mamma till Mormor & Morfar. Det är så roligt att se Mormors min varje gång man dyker upp. Hon strålar som en sol:). På hem vägen fick jag ett mms av Lambi där det är en bild på renbron(Bollnäs), jag blev ju självklart jätte glad och tog Adam med mig för att möta honom. Så nu är Lambert i lilla bollnäs och hälsar på mig och min familj. får väl se vad vi hittar på, just nu är jag bara så glad att han faktiskt kom!

Bilder är från ett bröllop

MEN VA?



Många inlägg han inte kommit ut på bloggen. men har allt sparat så lägger ut dom nu igen, hoppas de funkar bättre. Kommer bli massa bilder!

Lådan

Lite senare på kvällen, när nästan alla hade dragit från klassfesten så kom jag och emma på att vi hade grävt ner en låda utanför hennes hus där vi hade skrivit vad vi skulle göra om 10år, och att vi skulle vara bästa vänner, ni kan ju se filmklippet;) hehe finns nog bara jag och emma som kommer på nått sånt:P.
ni måste se klipppen i ordning!






Weehoo, ZzZzZzZ

weehoo

Skulle egentligen gå och lägga mig, men kände att jag ville lägga ut bilderna och filmerna från kvällen först. Har verkligen haft jätte roligt! först åt vi lite grill käk, sen blev de mest massa snack om gärde tiderna. Så roligt hur alla kommer ihåg alla bus vi gjorde på lektionerna och rasterna. Nostalgi på HÖG nivå.



Nu ska jag sova!









Godmorgon

Jag är så himla glad idag! började att gå en promenad med mamma runt halva Bollnäs( inte riktigt, men de kändes fan som de) sen blev det frukost och lång dusch! Så nu är kl 12.30 och jag har redan gjort allt jag skulle göra idag:D promis och duscha:P. Eller nej, jag ska ju på klassfest ikväll. Det längtar jag faktist till, får träffa den underbara klassen som man hade på högstadiet. Lätt den bästa klassen. Självklart pratar jag inte med alla längre, men hur många kunde vi vara i klassen? 25 stycken kanske, och då är de lätt 18 jag verkligen vill träffa! näe men ja avslutar med samma mening som jag började med, Faaan så glad jag är idag.



Spontan Klippning!

Hej på er! I morse så fråga mamma mig och jag kunde ta hennes klippning. Och eftersom jag har klagat på att det är för långt och tråkigt så kunde jag inte säga nej.Har hela tiden tänkt på hur jag vill ha de, och hade också en ganska klar bild. Men när jag väl kom dit så förklara jag inte alls som jag egentligen ville. typiskt mig:). Men det har tagit mer än 1dm, och känns som att jag har jätte kort hår nu. men tycker det är ganska skönt också. kan inte säga om ja gillar de förns i morgon då jag tänkte fixa det. OCh när jag säger fixa så menar jag duscha,blåsa håret, och spray hehe..

Klicka för större bild

mys pys hemma hos pappa

nu ska jag och Adam hem till min pappa. eftersom jag och adam inte har samma pappa så är det sjulk roligt att komma hem till  "pappa pelle", som han ofta säger. vi ska iaf äta chips&godis framför tv!


Skottland

Nu är huset fixat i Skottland!
det är ett stort hus med sex stycken sovrum,två badrum, och stort kök. Huset ligger 5 minuter ifrån stan, och 20 minuter från skolan. Mer än så vet faktiskt inte jag:D Men om 24 dagar åker vi! Det blir (som jag sagt förut) Jag,Kajsa,Jessica,Mckenzie,Filippa och Tea som bor ihop, sen följer som tur är Robert med också. Det är han och jag som ska gå andra året på skolan, så utan honom vore jag ganska skakis! aja, huset är vårt grattis till oss!

Från igår




Det gick inge bra för mig igår. Trodde inte att man kunde vara så dålig som jag var på minigolf. men men, sanningen gör ont ibland. men det var super rolig kväll med tjejerna:). efter minigolfen tog vi en glass vilket jag tjatade om redan på 7hålet. blev även en tripp till clara där det blev massa prat:)

mina brudar<3