Golf !

Nu ska jag iväg med Maria&Amanda och spela minigolf! så lätt att jag vinner, har ju de i blodet liksom;) haha
puss!


trök väder

hej på er.

idag när jag vakna så trodde jag att det var super fint väder. men som vanligt hade jag super fel, så jag solade i ungefär 2 minuter.
Men hoppas på fin väder i morgon.
Igår blev det som sagt mat på tranan med Maria, Amanda och Klara:) lite senare så kom även Jessica. kvällen var super trevlig och kan inte vänta till vi ses igen!









Middag på tranan


Nu ska jag iväg och träffa några vänner och äta mat. Det är många man ska träffa när man väl är hemma. en av dom är Maria, och henne har jag inte träffat så mycket som jag faktiskt velat.lite synd men ikväll blir de massa mat och skratt, som vanligt ;).

Btw så jag har jag fått sjukt mycket läsare:O helt bajs sjukt.. började ju egentligen skriva blogg för att jag är så sjukt dålig på att skriva:D. tänk att folk vill läsa nått som knappt går att läsa, haha. näe så farligt är de väll inte?

Nee nu är jag hungrig på att äta och att se Maria!
hare gött så länge! puss



moppe tjejen 2000

Ska fara in till bollnäs nu, och inte med vilket farkost som helst, utan min brors moppe:D. Hehe lite roligt att åka storvägarna och möta mina vänner med körkort och egna bilar. Men han behövde ha den i bollnäs så jag körde den åt honom, man är ju en bra syster;). Man märker hur alla reagerar här i Bollnäs över att jag inte har körkort. Men jag ska!! Det är ju inte gratis plus att mina föräldrar inte är så super sugna att köra med mig. De är inte så att dom skriker av lycka när jag frågar om dom vill ut och köra med mig.


uuh så fort de går!!

Mys pys hos pappsen

tja på er!

nu sitter jag hemma hos pappa och myser. har precis sett wallander, och ska snart se en till film.
imorgon skulle de bli fint väder så då är det jag som är ute och pressar. jag vill verkligen inte vara lika blek som skottarna är när jag flyttar dit hehe.
Neeeeenu ska jag fortsätta mysa i min ensamhet.

puss och godnatt


Grillnatta


Var ner på grillnatta igår med Emilia och Amanda. Det är nog enda dagen på året som hela bollnäs är på stan. det blev iaf kyckling för mig också. när vi satt och käka så kom de faktiskt upp att fan vad mycket kycklingar det går åt på grillnatta? alla köper ju en kyckling. uppfödarna borde älska grillnatta. iaf, efter maten blev det sockervadd och lite gå i affärer. jag Handlade en almanacka och en Adidas dress som ja e super nöjd med:)
På slutet så gick jag till min familj som satt inne i en frisörsalong och prata med kaffe i handen. Det var mammas kompis nya salong, och den var verkligen jätte fin :)

Bokat&klart


Nu är resan till skottland bokad. Det blir Jag och L som åker först mellan 24-28 Augusti, sen e jag i sverige en dag för att gå på Maria och tonys bröllop för att sedan åka tillbaka 30 augusti till skottland (dock själv) och börja skolan nästa dag. De blir en hel del åkande för min del. men de är det värt! plus att jag åker med Ryanair så blir ju inga stora summor precis.
Ska bli skönt att komma bort lite, känns lite som en semester att åka dit 24-28 för att sedan börja allvaret när jag kommer tillbaka 30Aug!

Lördag Brännbollsyran


idag fick vi två tjejer till, yeey!


kusinen sjöng på parken<3


Idol bild<3


linn fick åka bakom jessica, vilket jag inte hade gjort i hennes tillstånd:)
tiden på parken var helt okey, var ju med mina vänner och så är ja nöjd! jag var hemma runt tre och då märker jag att jag e utelåst. yees! Så gick hem till jessica och sov.


saknar MINA tjejer

Har spelat Brännboll hela helgen. Och hade faktist önskat att de var LITE mer pepp och skrik i vårat lag. NI som känner mig vet ju hur ja är. vill ju  ha massa klappar tex var är madde (två klappar), 4 dagar (3 klappar) och självklart fuck her gently ;)


De var annat när vi spelade. kanske lika dålig, men fan så mycket mer pepp!!

Utgång fredag



De blir permiär för mina nya skor. ska vi se hur länge dom håller sig rena ;)

tjopp snopp

tjopp snopp

Har inte skrivit något på ett tag så tänkte ja lägger in lite bilder nu, så skriver ja mer sen!
I bollnäs är det ju brännbollsyran som är i full fart. Om man inte är i ett seriöst lag, vilket jag INTE är i så innebär de en hel del öl denna helg. Men de finns ju vissa som tränar hela året för detta, man får ju trots allt titeln Svensk mästare hehe. Det blev iaf utgång igår, men de var så tråkigt så klockorna stannade. Idag ska jag göra ett nytt försök,men åker mest dit för att min Kusin ska sjunga.

Nu ska jag in i duschen och tvätta av mig all lera, ni kan ju tänka er hur planerna är när det har regnat hela natten;)

Lag Bilder




Emilias rumpa var mycket ren, de måste ja säga..







alla gillar lera, de vet vi ju!




nice nice

Orbaden!

Nu kom jag precis hem från orbaden. försöker få igång mina pigmen, men än så länge så är jag mest vit :). men de var skönt att ligga där som en mygga i solen. Och tro mig, de hände grejer;) .Nicko fick ett getingstick. och inte på vilket ställe som helst, utan rumpan;) . Linn köpte 5 glassar och pruta till sig en chips påse för 5kr. Jessica läppsyl hade blivit smör. DE NII

Trot eller ej, men nu ska jag tvätta håret. ska bli ganska skönt:)


Inte kan man tro att norrland har sandstränder;)


Chips och Banan tjejerna!






en tidig morgon på mammas cykel!

ja var  inte ute och cykla igentligen, men de kändes som jag cykla utan att ha nå stopp..
idag har jag sett Anna på sin möhippa, vilket var väldigt roligt. Hon hade på sig super tajta vita strump byxor, och under hade hon vita string,  så mysig. sen övr var det ett skinn linne grrr!
 tänkte lägga upp en film iaf där hon fick lock att ha afro/sumo dans med henne. se och njut:D





jag ville också Prova, självklart. nu förstår jag varför enormt stora människor inte tränar, de är ju träning bara av att stå upp!!


sexii;)

Nu ska jag dra och bada! hujj

ikväll

tänkte bara lägga ut bilderna ifrån ikväll. sen ska ja rakt i säng!!




Ni som undrar varför jav har bandana på mig hela tiden så är det  för att jag inte har tvättat håret sen i Måndags. jag vet, ja e fräsch:D Men ja ska, i morgon:P

mys med tjejerna

Nu ska jag iväg till Jessica på förfest. eller för mig blir de fest eftersom jag inte ska ut. ska bli mysigt!
nu måste ja gå, är ju bara 10 meter ifrån:)


Pekar mot jessica:D
hujj

bada bada bada

Nu var det dags för årets första dopp. har igentligen badat i linköping, men i en stor pöl som kallas tinnis. så nu drog jag ner på Karslund och bada. kändes som att bada i en isvak ungefär. de va skönt. Lin har fått för sig att virka en pung åt sin nya mobil, och ja tyckte hon var så söt så var tvungen att kort på henne. om ni inte kan virka så kan linn GÄRNA hjälpa dig!
Nu är jag hemma och har precis ätit massvis med kebab, mmm!



Född nästan samma dag, och varit vänner i 19 år, lite coolt;)


ser lik blek i webb camen men fick lite färg idag iaf ( dock inte mycket)



Jag och brorsan

Godmorgon!

nu ska ja och brorsan till ica och köpa tejp till affischerna som vi ska sätta upp!
ville bara lägga upp bild på mig och som vi tog kl 9 i morse:P

Hej Bollnäs

Nu är jag hemma i bollnäs. Den här gången kan jag inte klaga på Tåg resan, för nu hade jag internet under hela resan.

Igår var jag mamma och Maria och körde ett dans pass. det behövdes och det var super skönt och svettas lite. eftersom solen sken så passade jag på att åka till mormorMorfar. Där blev det att sola på deras nya underbara altan ( där kommer jag vara väldigt mycket i sommar) . Hur underbart som helst:) . När jag kom hem gick jag mamma och calle och åt lite mat vid vattnet.super mys!

på kvällen Kom Emilia bby och vi åkte och köpte glass och pratade i timmar:)

 


En dag med bby

kajsa rinde mig och fråga om vi skulle leka, och självklart ville ja de:P
vi åt några mackor som såg sjukt goda ut, men smakade bajs. sen gick vi till kajsas "kompis" studio och lyssna när dom spelade in en demo, riktigt roligt:D

imorgon åker jag till bollnäs så tvungen att säga hejdå till min kajsa bajsa.

inga favorit mackor, men de gick ju i som allt annat:D



kajsa diggade med


jag fick också spela in en låt, man vet ju att ja kan sjunga..


street art <3

-VA?

Nu är jag chockad.Pratade med mamma nyss och hon berättade glatt att hon hade sätt en bild på mig. Och ja frågade ganska ointressant vart hon hade gjort de, och hon svarade på bubbelroom.se ! va?  Hehe så jag gick in och kollade på hemsida och där står jag, tok flinande bredvid hundra stycken tjejer som är långa som höghus (bra jämförelse, jag vet). Haha aja jag får nog bjuda på det. Klänningen är ju trots allt hur snygg & skönt som helst!

 

 


bröllop

Igår va jag bjuden ett jätte fint persiskt bröllop i skeda. Det var annorlunda, har aldrig varit på annat än svenskt bröllop förut. Jag hade iaf jätte trevligt och helt övertygad om att alla andra också de:P


Jag och lambert med brudparet








fika med Bajsblöjan:P

va och fika med min sötnos igår. blev dock ingen bild på henne men snygg karro ställde upp på bild;P
fick äntligen dricka min chai latte som jag varit sugen på.

robert and maggie planing to move to scotland


love photoshop

Nu är affischen för Mammas sommarkurser klara. ska ge en stor eloge till Robert, utan dig hade jag druknat i massa olika färger och typsnitt.. Men nu är dom äntligen klara, så i morgon är det jag som går till tryckeriet :). ska sitta och leka med photoshop lite varje dag nu, så jag blir grym!!Jag borde nog börja med mina koreografier också. Jag vill ju att det ska bli bra, för mammas skull. 

Innan jag går och lägger mig har jag bara en sak och säga:
NUU ni bollnäs kommer ni få se dans era ögon aldrig har skådat, jag säger bara :
- Dansoteket, släng er i väggen !!

(sorry mamma men var tvungen)


Vad tycker ni?



Jag säger godnatt nu! pusspuss

A day to remember<3

Idag har det regnat hela dagen. Det blev en bra anledning för mig att stanna inne hela dagen och bara slöa.
Igår  var det premiär för min springning,  och kan säga att det är inte sista gången, då min kondis har blivit SÄMST. Men, har ju dansat två gånger om dagen i 3 år så tre veckor måste ja ju får vila (men fan vad jobbigt de var att springa). Ikväll blir det mys mat, mys chips , mys film med en mysig person.




jag vet inte var de blir för man ännu, men är hungrig så de kvittar;)




mitt första tränings pass

Idag ska jag ut och springa för första gången i sommar. de var ju inte igår jag tränade så vill inte ens tänka på vad jag har för träningsverkn i morgon haha
 aja önska mig lycka till


Grattis baby


                                                   I dag fyller Filippa 20 år!  Hoppas du får en underbar dag!
                                                                                        du är great !!!!

Utgång

I fredas var det utgång med the girls. vi dansade självklart sjukt mycket, inge seriöst dock, sånt orkar man inte när man väl FÅR dansa fult och okontrolerat. Det var iaf en jätte rolig kväll. finns inga bilder pga att min kamera inte fungerar ibland. mysko mysko


det blev den här klänningen!

God morgon

 

Min morgon började inte så bra. Pappa ringde mig vid 9 och säger att dom har klagat på städningen i min förra lägenhet. Blir så trött. Så ska ringa den där bitchen vid tolv och kolla när jag kan komma dit och städa den STÄDADE lägenhet.  Efter de samtalet kände jag att jag behövde äta lite jordgubbar med filmjölk. Men självklart strular de med meastro kort på hemköp så fick gå igenom halva stan för att köpa filmjölk.

Hoppas inte resten av dagen fortsätter så här. Nej nej nej..

 

bilder är när jag packar glas. men måste tillbaka och städa,

vilket är lika surt som att packa


Sol sol , och nu jobb jobb

 Nu är jag färdig solad och mätt imagen av bosses glass.tyvärr så vankas det 5 timmars jobb. mindre roligt, men vad gör man inte  för pengar?

de är inte lika varmt som de var i Benidorm 08 dock.



hoppas min bby också jobbar, arnas blir det inge roligt!
aja, vi hörs!





Stockholm

Min suprise till min syster misslyckades. Jag gick in på zara med hon var inte där och självklart var de fel på nätet. Suck..   men Fanny om du läser de här: jag skulle överraska dig med de sket sig, saknar dig och syns snart!.

Vi gick runt på stan hela dagen och väntade på att Lambert skulle bli klar med intervjun. Det blev Mcdonken och senare kyckling klobbor med pommes.

När vi kom tilbaka till linköping så åkte vi hem till lucas som hade brak fest (som vanligt). Behöver nog inte skriva mer om de.

Iaf, trevlig afton var de. Nu ska jag sola och senare blir det jobb


                     vi lekte med en docka på NK för 1000kr. men som tur va så var det 50% på den,  så nu blev den ju billig. hehe

 

  

en tant gick runt på NK med sin hund helt fri. trode de var zoo eller nått.

                      

Min mat. vet inte var stället hette men man kunde välja från olika typer av mat. i en cirkel. någons klocka som plingar?aja de var helt okey mat iaf.                


Stockholm

Hejsan!
Idag blir det stockholm fram och tillbaka. det är L som ska på intervju så jag och två till följer med. tänkte överraska min syster som jobbar på Zara idag också. var ju inte igår jag träffade henne.


haha forfarande helt extas över att jag har en webbcamera


aja ska dra ner till bilen nu, hörs ikväll!