Äntligen


Äntligen en ny dator! denna dag har varit sjukt bra, pga av att jag har en dator.
helt sjukt vad kär jag är i den. puss från mig!

sol sol sol

Idag har jag vrit ute i solen med Kajsa och Filippa. så nu är jag röd och jävlig. de är mysigt:P
JAg skriver om audition senare, nu är det melon som gäller;)




Dålig Uppdatering

 

Men har faktist en anledning. Eller igentligen två. min bär bara ator är helt förstört då jag skulle ha lagat den för över ett år sedan. Antar att jag får skylla mig sjävl på den fronten. Sen andra är ju att jag vill skriva om dansen. Men eftersom de inte är så mycket dans i mitt liv just nu så finns det inte så mycket att skriva om.  Så i sommar kommer jag nog skriva allt möjligt, och sen till hösten fortsätter jag med mitt dans fjant;)

Juste!

På tisdag är de dags för audition för min del. Ska söka till balettakademins 3åringa yrkesutbildning. Jätte tråkigt att jag inte har tränat något på grund av att jag blev förskylld. Men jag har stretchat, kört lite fys och varit ute och gått nästan varje dag. Dock tagit det väldigt lugnt. Men jag ska till stockholm på måndag och köpa nya balettskor och trikåer.

 

 


more pics


Självklart så kommer jag och Nathalie i mjukis;) de vet man ju!



dom hann sjunga i 2 sekunder sen grät jag som en tok!


klart vi dansar på trappen;)


Hemma hos madde


senare så bytte jag om, rosa är inte min grej:P

jessica ,jag och nathalie


jag, nathalie och Daannii


syns ju att de är dansare man fotar;)


Bästa klassen! Bästa dansarna!


Min klass

sitter här och tänker på min UNDERBARA klass.  Det har nu gått en vecka och de är nu jag fattar att jag inte kommer att umgås med galna 19 tjejer och 1 kille efter sommaren. Eller ska jag säga 19 killar och en tjej? Det känns helt sjukt.

När jag flyttade till Linköping hade jag ingen aning om vad jag gav mig in på. Trodde att de skulle vara dans på rosor om jag ska vara ärlig. Och det trodde nog alla i klassen endå. Men guud så fel vi hade. Men utan er hade jag aldrig klarat av den hårda träningen. Jag vet att vi kommer fortsätta ha kontakten, men vill bara säga att jag älskar er och utan er hade jag inte haft kvar min glädje och min styrka att fortsätta dansa. Ni är mina bästa vänner!


Lyssna och Njut





sjunger ronja!!

Studenten 2009

 

Japp då var man student:). Helt sjukt rolig dag.

Allt började vid 6 på morgonen. Försöka komma upp i sängen, mamma sminka mig , tog på mig kläderna och drog till champagne frullen. Sen var det fotografering och massa prat i konsert och kongress. Vid 12 sprang jag ut och var hur glad (och skapligt dragen) som helst.  De blev lite prat med familjen sen var det att åka flak. Efter flaket hade jag och Lambert våran student mottagning. Jag kommer nog ha en till sen när jag kommer hem, men det var trevligt. Sen åkta min familj hem och jag åkte hem till Madde för att fortsätta mitt studentfirande där. Sen gick vi ju självklart ut och dansade sönder alla andra studenter!

Kort och konsist vad jag gjorde på studenten, ganska bra haa;)

Tack till alla som kom och såg och alt jag fick:) galet!

 


studenten

Idag tog min syster studenten. Imorse skulle jag ta bussen klockan 8, men självklart så ringde inte min mobil så missade bussen. jag packade och bokade ny resa på 15 minuter. Så där kastade jag bort 185 kr, KUL !
Men Fanny var otroligt vacker idag, och hon var så glad också. Så roligt att se. Bilder kommer på de också.

Nu sitter jag här med maria och tony och ska se på It´s all about the women och Yes man.
Och imorgon blir det shopping på dagen, och skansen på kvällen, min kusin ska få sjunga:) så ni får kolla på tv4 imorgon klockan 8 .

Hej så länge!!


Fannisen<3


jahapp

Då var man 19 bast, tänk va tiden går fort , hahaha
Imorgon blir det att åka till fanny och kolla på hennes student.
så, vi hörs!

Bort rövad :O



igår var jag och mckenzie på stan och kollade på ett par skor som hon skulle köpa till sin bal. När vi tröttnade gick vi hem till henne och åt chipps och jordgubbar med vaniljsås. Mums!! Lite senare åkte vi till jessica för att vi hade bestäms att vi skulle äta fruktsallad och kolla på film. När vi skulle ta på oss skorna för att gå till affären så hoppade jessica på mig och knöt en halsduk runt mina ögon och gav mig ett skohorv som jag kunde behöva:D. jag trodde dom skämta med sen börja dom snurra runt mig och puttade in mig i en bil med sjukt hög musik och gav mig en öl. Har nog aldrig skrattat så mycket på länge. Iaf så åkte vi ett bra tag och efter ca 20 minuter så fick jag stiga ur bilen och kliva in i ett hus. Dom knöt upp halsduken och där står hela klassen och  sjunger till mig:D. så fjantig som jag är så började jag stor tjuta.

De bjöds på tre rätters middag och massa mys.

Ni som inte fatta så var de då min 19 års present från dom: )


Tack klassen ni är bäst!bildkommer!!


En underbar dag



Tänkte skriva om balen eftersom det råkade vara en helt underbar dag. Det började på fredagen då först Fanny (min syster) kom på förmiddagen och kollade när vi hade modernt för att senare äta lunch. Efter lunch kom Mamma, Mormor och Min lillebror Adam, och jag tror dom tog med sig vädret för det var stek hett. Vi gick runt på stan för at hitta saker till balen ,massa hårspännen, naglar, spray, smink, ja alla små saker köpte jag då:) .

Sen drog jag och L till hemköp för att köpa saker till våran picknick korg för att sedan ha genrep i fem timmar.


Jag vaknade klockan sju och gick runt och försökte vakna till, och efter ett tag blev det att fix mitt hår ( kommer bilder) och smink. Självklart så blev det super stress så sprang in i taxin och när jag väl kom hem till L så var det fort att fort ta av sig kläderna och hoppa in klänningen. Själva showen gick jätte bra och när vi var i trädgården så var det champagne och mys med vara familjer.

Kvällen var helt sjukt rolig, träffade mycket nya människor och dansade, som alltid väldigt mycket. Finner bara ett ord om dagen, UNDERBART !


Vill tacka Mamma, Fanny , mormor och själklart lilla Adam att ni kom. Och TACK Fanny som fixade till mig så jag kände mig som vackraste tjejen på hela balen : )  


Här får ni se lite av min klänning. Men fler bilder kommer!!