Addition

Imorgon ska jag på addition gott folk:P!  de söker bakgrunds dansare för Scandinavia modells som ska vara  i Linköping. Man har ju inte en aning om vilka sorts dansare dom söker, hoppas de är jazz dansare för då har jag iaf en chans, men om det är Street så är jag körd direkt.. men men ni får önska mig lycka till iaf, kan behövas;)



Sov morgon!

Eller inte riktigt, har varit uppe och tvättat träningskläder så varit upp sen kl 8 :)
Idag ska vi inte ha våran modern utan ska ha en vikarie, så förhoppningsvis får vi dansa arslet av oss idag, inte tänka på massa teknik!!

Nu tänkte jag gå och putta på kajsa så hon vaknar, frulle nästa!!
juste! jag tyckte om kroppkakor ( blev inte så förvånad eftesom jag äter ALLT)


Skottland

Börjar sakna Skottland lite:) speciellt  alla vänner som jag fick,  kanske blir så att jag flyttar dit? hehe får massa pirr i magen när jag tänker på de:D haha

sist så var det jag och Robert som åkte ( finns filmer från resan)

kajsa och jag

 Blir ingen salsa ikväll, min partner har blivigt sjuk. så för första gången på länge är jag hemma innan 6 :P kommer inte ens ihåg när de hände!
Så ikväll kommer kajsa hit och vi ska laga mat:) hon har snackat om att kroppkakor är så sjukt gott, men är det verkligen de? så norrlänsk som jag är så har jag aldrig hört talas om kroppkakor:D men ikväll får jag provsmaka;p


Haha :P
Bilder finns på Glitzy.se

Skolan

Uuuh sitter i skolan och har naturkunskap. inte mitt bästa ämne precis:D
men snart ska jag få gå ner till dans studion och värma upp, Äntligen för min kropp är stel som en pinne efter gårdagen!

 tränade först hela dagen inför projektarbetet, sedan cyklade jag till balträningen och sist var jag modell för glitzy.se IGEN(trodde man inte). så när jag kom hem blev det massa Bollnäsfil för att sedan stupa i sägen. jag var död.men det var en kanon dag:P

ne nu drar jag mig och värmer upp, hare gött !

Freda kväll

Äntligen fredag! 
sitter här framför tv och äter Ben&Jerry, Helt underbart!
Har tänt ljus i  hela lägenheten också, jätte mysigt. så det är myskväll på högnivå. Men det är jag värd, har tok tränat hela veckan och jobbat!



Har hittat min Balklänning nu, eller igentligen var det typ en månad sen men har glömt att skriva. Den är verkligen jätte fin,ganska mycket på den men endå så är de jag:P hehe. tänkte inte lägga ut den så ni får vänta tills det är dax att använda den. Längtar


Lycka till


Lycka till Jessica på Audition!!

Glitzy.se

Igår var jag modell  för Glitzy.se
Det var verkligen super roligt.
gå in på hemsidan för att kika på bilderna.

Haha aa , en av bilderna. älskar klänningen


Tränings dag

Tisdag. Jag skulle kalla det mörda tisdag. Jazz, balett och sedan hade vi skridskor som då jag höll i . Det var sjukt länge sen jag stod på ett par griller. Ångrar faktiskt att jag slut med konståkningen. Men jag vet att jag inte tyckte om lektionerna då min lärare var helt vrickad. Men de är ju helt underbart när man hoppar och snurrar, hehe speciellt med mina oslipade skridskor så far man ju omkring:)


Skulle vara kul och börja träna igen..


Skottland

För er som inte vet så åkte jag till skottland för att göra audition till the space. va självklart där för att träffa vänner och kolla om skolan var nått för mig.
Jag har ganska många filmer som jag tänkte lägga upp.har bara en dans film som dom stackarna som dansar fick lärsa sig på mindre än 10 minuter, och den var lång. just därför jag tog kameran eftersom jag insåg att de var för svårt;) man får inte va dum.


Robert visar runt och snackar



jag har bränt mig när jag dansar och står ch åhmar mig över de, och såren syntes inte ens på filmen:D


Prat om vad vi gjort


JAG SER INTE UT SOM EN INDIAN!!
 
  
haha
en Dans som dom fick lära sig på mycket kort tid därför dom e så otajt, men vi hejsa glatt på!!


till affären
 
 
Från äffären


NÄr vi åker hem