...

Jag har inte tränat som jag brukar(dvs ungefär 2 gånger om dagen) på ungefär 3 veckor. usch..
och då känner ja mig som ja alltid känner mig när jag inte tränar. trött, äcklig och ingen driv kraft över huvetaget.
jätte svårt och förklara, men känns som musklerna bara försvinner ( ja veeet att det inte är att dom kan försvinna blablala, men de känns så) och allt ja tar på mig helt plötsligt sitter större än de brukar. 

lika bra jag går och lägger mig . jag fick en utmaning idag. men är så tråkig och emo ikväll så tar de senare!!




hueej

Jag har tråkigt tråkigt tråkigt!!!  första dagen jag inte har något att göra. och det gör min fruktansvärt rastlös. har snart ätit upp en hel chips påse, och dricker vatten. trevlig torsdag :S

TAck emilia för en trevlig ons/tors !!

Bilder kommer när ja åker hem till L <3

god kväll kajsa

object width="425" height="344">kajsa är just nu i spanien. så tänkte visa er ett klipp från när var i spanien med oss tjejer :D här så "dansar hon i huvet" (ganska svårt att förklara för folk som inte dansar) men kroppen hennes är inte med.sen är de lite emo snack

Äntligen!!

Min soul mate ska äntligen komma till linköping !
är så lycklig! vi ska ha så mysigt och du är den första från bollnäs som ser min stora lägenhet ;)
känns som bilder på Mig och Emilia vore lämpligt



Blev många, men de är för vi är så klockrena;) love you girl

En trevlig trip till Jönköping

Ja, igår så stack ja och 3 av Lamberts kompisar till jönköping för att kolla på honom när han hade match.blev trackad för jag inte hade vart vid den delen av sverige. tyckte det var så fint, såg ut som grekland. typ:P näe men lite medeltid,så jag var ganska fachinerad:D. mycket trevlig tur.

dock så missade vi hela tuneringen. haha! vi borde åkt tidigare, mycket tidigare. när vi väl hittade in till stan så ska ska lambert och dom andra som tävla åka hem till linköping . Men ist hängde han med oss och kolla runt lite i jönköping. vi åt massa korv på IKEA, mm.

På vägen hem igen svängde vi in till gränna. vilket ja heller aldrig har varit. Köpte polkagrisar för 100 kr :P mmmmmmm

Lambert vann med 3-0 som tur var. Grattis Sötis!

Bilder lägger ja upp när karin kommigt hem. hon har gömt sladden:P

'
Min dag tillbringades hela dagen i en bil :)



Försökte ta en bild på vattnet. men som ni ser blev de inte bra:D



Kolla så många. mmmmmmm



Pojkar med polka grisar i handen :D


KAnske , kanske inte?

Kanske drar till jönköping och kollar på Lamberts match.  men inte säkert än. men håller tummarna iaf:P

Gräslig vecka för min del



Jag kunna göra vad som helst för att denna vecka skulle gå bort. Inte allt, men otroligt mycket. Fick ju tillbaka min urinvägsinfektion som ni redan vet. Sen har jag även fått en allergisk reaktion, mot va vet dom inte, men hade som stora myggbett över hela kroppen. Sen tappade ja bort min mobil ( som min granne hade hittat som tur var) och mitt bankomat kort men de hittade han dock inte.

Har inte kunnat gett gärnet på dans lektionerna heller. Men men, nu har ja fått medicin nu.


Ska bli skönt med lov nu. Inte för de kommer att bli så mycket lov . Plugg och jobb. Men jag och L har våra planer att göra nått vettigt.


NU FÅR DE VARA NOG!!!



Nu räcker de. Nu är det tredje gången på ungefär en månad som jag har urinvägsinfektion. Blir så trött. Varför just jag?


Så nu har jag uttryckt mitt missnöje. Nu är det dags för förändring.

  

Ska tänka på dessa saker hädanefter
Håll dig inte. Då blir bakterierna kvar i blåsan längre och får dessutom mer näring att växa i.

  • Kissa alltid efter bad och samlag.
  • Töm blåsan helt när du kissar.
  • Torka rätt. Kvinnor och flickor ska alltid torka framifrån och bakåt när de varit på
  • toaletten för att undvika att tarmbakterier kommer i närheten av urinröret.
  • Duscha i stället för att bada. Och om du redan dragit på dig en urinvägsinfektion, undvik även utomhusbad och poolbad tills besvären klingat av.
  • Tvätta inte underlivet överdrivet mycket
  • Håll underlivet varmt.


Har köpt lite hus kurer som ska göra det bättre för mig. För nu orkar jag inte ha det mer. Ska dricka massa citron vatten och ingefära med vatten (men ska inte ingefära så länge , för man går ner i vikt av de) och har även köpt tranbärs dryck ska hjälpa.


köpte lite lakrits också, hör ju till min huskur ;)


...


SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel? Nej
2. är du lycklig? Yess
3. är du uttråkad? Hinner aldrig vara det.
4. är du ledsen? Nej, men har ont.
5. är du italienare? Haha nej
6. är du cooling? Kan inte vara Coolare än jag


DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? njäe,
2. har du någon gång blivit sårad? joo
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?  ja gud ja
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? nej.
5. har du strulat med någon under de två senaste månaderna? strulat?  näe, beror ju på hur man definerar ordet strulat..
6. gillar du någon just nu? Yes I do


SENASTE
1. telefonsamtalet du fick? Mamma
2. personerna/personen du var med? Lambi
3. roligaste grejen som hänt? inte mycket roligt som har hänt idag..
4. personen du smsade? Lillen
5. vad skrev du till den?  Hemlis
6. du tillbringade natten med? Lambi
7. du kramade? Lambi


Hos Lilli :)

Ikväll blir det dans ;) sitter just nu hos Kristin och gör mig lite i ordning :) . hoppas de blir en trevlig afton iaf ;)

Idag har jag koreograferat till mina elever, och ska upp tidigt i morgon och göra samma sak. uhh, de var inte så lätt som jag trodde. men men

Party party!!!


Hello

Har igentligen inget att skriva.
vad har ja gjort idag?

 vakna på morgonen, och var helt sjukt stel så kunde knapt gå. ochså har det varit hela dagen. på dansen idag tittade vi på en film när vi dansade modernt förra veckan.vi skulle kolla på hur vi va osv. och det tyckte jag var jätte synd. för det var det SISSTA jag ville och kolla vilka fel jag gjorde osv. idag ville jag bara köra då jag har sådan dansglädje i mig efter att vi har varit i stockholm. inte sitta och studera mig själv. och eftersom de är lättare att kritisera sig själv som " jag gör de och de fel" och det ser ut som jag inte tar i och blablabla.. ja VILLE HA PEPP ! inte massa tänk på vad ja gör fel. vilken dag som hällst, men inte idag!
 

berättar hur de var i stockholm

 Tänkte berätta lite om Stockholm resan . Sov hos L eftersom han bor precis vid skolan och jag skulle upp kl halv 5, men självklart så stänger antingen han av klockan eller så har ja gjort de men inte kommer ihåg, iaf så vakna ja kl 5 och insåg att jag har försovigt mig. Så jag tog bara på mig kläder, KLADDA på mig smink ( såg de sen när ja kom till Stockholm att det såg förjävligt ut.) och borsta tänderna.


När vi var i Stockholm så åkte vi direkt till Danshögskolan.

Fick kolla på första årets balett på danslinjen. Och kan inte säga att dom var dåliga precis. Grymma fötter, tekniken, och alla var otroligt flexibla. Men det syntes att det var första året. Alla övningar vid stången var saker som också gör. Sen fick vi lite paus, för att sedan kolla på första årets pedagogutbildning när dom hade jazz. Och där var allt en liten lekstuga tyckte jag. Kanske för jag är van vi fokus, jag vet inte. Men det var 100000 frågor, frågor man  igentligen vet om man kollar efter en extra gång eller tänker efter. Läraren var dock hur rolig som hälst, skulle vilja ta en workshop med henne( vet inte hennes namn).


Vi åt våra mackor och sedan gick en snabb promenad till balettakademin där vi skulle kolla på balett andra året. Och där hade dom en riktig professionell nivå. Höjde ribban rejält. Deras balett lärare var klockren, hon var spanjorska ( och ni vet ju vilket temperament vi/dom kan ha) och).  Kändes verkligen som om balettakademin var något för mig, men det var ju inte billigt precis. Dom pengarna finns ju inte för mig om man säger så. Kostar ungefär 30 000 per termin och man är ju där i ungefär 3 år.

Sedan åkte vi till vandrarhemmet, lämna grejorna och åkte till stan. Där träffade vi Fanny, och gick och åt på Pizza Hut !! och de var exakt vad jag behövde, hade inte ätit RIKTIG mat på hela dagen :)



OCH IDAG GOTT FOLK!!!

Idag var vi på Cullberg baletten, ett av världens ledande kompanier och är Känd över hela världen.

Vi fick kolla på repetitionen på alliminium , som är ett verk av mats ek. han var dock inte där, han skulle dit i morgon ,crap !

Dansarna var det bästa jag har sätt på länge, helt fantastiska. Dom fick en verkligen att vilja kämpa, för dom var helt perfekt.

Det här är helt sjukt. Men vi fick dansare med en utav tränarna där. Fick veta det kvällen innan. Måste erkänna att jag var GANSKA nervös innan vi skulle dansa . men det var hur roligt som hälst. Det var svårt, men endå något som gjorde att man hängde med. Ååååååååh vaaa kul , weeeeeeeeeehooo!!!

Aah sen såg vi lite kändisar också;)

NU är jag iaf hemma, är helt död i min kropp, så borde sova snart. Shiiiit vilket långt inlägg de blev, men vafan, de är ju dans;)



Bilder kommer !!



/magdalena Q


tjenna


imorgon bär det av till Stockholm. Åker dit med klassen. Har inte fått någon jätte stor uppfattning var vi  ska göra. Det enda jag vet är att vi ska till Cullbergbaletten ,balettakademin och Dans högskolan. vad vi gjorde och så får ni veta på torsdag.

Vi ska samlas kl 05.15 så blir att sova hos L för min del :P .


NU ska jag ner och ha sång lektion.. sen äre käk, är svin hungrig !!


Fiiika

Ska iväg och fika med min goa vän Kristin ikväll. ska bli såå mysigt!
Eftersom både jag och hon är på dryg humör så kan jag nästan tänk mig hur de kommer bli!. yey! hahahaha

Ha en trevlig kväll gott folk!


Tyckte att bilder passade in !
weeeeeeeeeeho

Möööördar Tisdag



Igår var den värsta dagen på hela veckan, TISDAG!!

Dagen började med Jazz, sedan balett. Sen vräkte ja i mig massa mat! Förstår inte hur jag alltid blir så hungrig, trots att jag äter mellan jazzen och baletten.

Efter lunch var det Bugg med nattis, helt sjukt kul. Dock såg det inte ut som bugg för min del. Det såg mer som jag försökte dansa salsa eller något. Kanske för jag verkligen vill dansa salsa, jag vet inte.  Men iaf, tack nattis det var svin kul!!Sen blev det en VANLIG lektion, i ett klassrum !


 sen 20 minuter senare skulle jag ha mina dansgrupper. Totalt är dom fyra stycken dom två sista här verkligen jätte roligt och ha, dom är i min ålder och hur trevliga som hälst. Men sen så har vi dom andra två. Dom är mellan 9 och 14 år.. och jag undrar faktiskt, vill dom dansa? Eller är det deras hektiska mammor som står i dörren och kollar som vill dansa?

En tjej i den mindre grupperna kom fram till mig igår och sa att hon tyckte det var för lätt. Jag sa då att det kommer bli lite svårare och kommer gå lite fortare. Me under tidens gång så kollar jag på den här flickan och ser att hon inte hänger med för fem öre. (Och då handlar det om att gå 4 steg fram, stanna, tar höger ben åt sidan och sen vänster ben åt sidan).  tycker förmodligen att det är ganska lågisikt men tyvärr så kan hon det inte. Sedan efter lekionen så kom hennes mamma och sa att hennes dotter tyckte det va ALLDELES för lätt.  Jag satte på fake smilet och sa att vi kommer göra det svårare ( vilket jag inte kommer att göra)


Efter totalt 7 träningar var jag ganska mör i kroppen. Jag gick iaf till Lambert träning och kollade på honom. Sen gick vi hem till honom och åt mat, kolla på heroes och stupa i säng.


Idag så har jag träningsvärk speciellt i arsel. Går inte normal om man säger så!


kl är 7



Klockan är 7 och jag har fortfarande inte gjort någon koreografi till mina dansgrupper. Jag är värdelös.


Fick penseln idag , jätte roligt.


Ikväll blir det mys med och äta lite paj, som JAG har gjort!!


3 Månader

3 sagolika månader.

 Du Gör Mig Lycklig


Rolig Lördag, mindre rolig Söndag



Igår blev det utgång. Innan så var vi hos Danni och hade de trevligt. Syftet med utgången var att få dansa, dansa med klassen UTE och inte all dans man har i skolan. ( inte för det är nå fel med det, men ni fattar)

Och hade de hur trevligt som hälst, och självkart så röjde vi dansgolvet, som vanligt liksom;) sexy sexy work that body ! hahah


Sen blev det att träffa Lambi, sussa hos honom <3


Vaknade runt 12 och kändes helt normalt, till den tidpunkt då vi skulle äta frukost och jag känner att jag måste gå på toa. Och självklart så sved de nå så förskräckligt. Urinvärks infektion. IGEN !! Hade det för exakt en månad sedan. Och det var bara början, fick så fruktansvärt ont, så vi gick upp och la oss i sängen igen. Vid fyra tiden så skulle jag försöka ta mig hem. Vilket inte gick så jätte bra. Då det har regnat Hela dagen så var det stora vatten pölar på vägen, vilket gör att när bilarna kommer och kör så blir det ett ljud man inte riktigt tål. Så hemresan var inte den roligaste.  När jag väl kom innan för dörren var jag så svimfärdig så jag var tvungen att lägga mig ner, och golvet var det närmaste stället, där låg jag ett tag för att sedan försaka ta mig till duschen.


Sedan dess har jag legat här i soffan. Har ringt sjukhus rådgivningen och dom sa att det kunde vara alvarligt då jag har ont i ryggen också.


Så typiskt att det ska bli så här just precis nu. Har inte tid för det. Idag skulle jag igentligen jobba och göra koreografier till mina 4 dansgrupper som jag har på tisdagar.



Hos engberg!!

sitter här hos jessica och kolla på när hon städar. så duktigt så.
va vell muuest de ja ville säga .

Huj




LOOOVE