En riktig tränings dag

Tisdagar är ingen rolig dag för mig har 7 träningar på en enda dag. jag känner mig så sjukt mör i benen, och ve exakt hur a kommer känna i morgon.   men kommer bli skönt. yey"!!

NU ska jag nog sova, så kroppen får vila lite !!
Natti !




                                                                                                                                                        lyckligaste tjejen i världen!


Mitt rum

    Äntligen vet jag hur mitt rum ska se ut!!

Jag var på stan idag för att köpa en ny mascara.Och jag gick naturigtvis in på indiska och hittade underbaraste grejerna.Jag belev helt såld.  Såpå onsdag ska jag om mitt köra kort plra oss dit och köpa en MASSA saker:) det fanns snyggaste buddah där också, den ska bli min !!!


Justia!!

NU får ni se hur jag är i håret, nu när jag har tagit bort de slitna.

Vet att många inte ser någon skillnad, men tro mig, de känns!
Nå va tycks?


Underbar Kväll

Jag har haft en super trevlig kväll.  Lite på mamma är bland de bästa i teaterväg jag har sett. Helt sjukt rolig. Jag tänker inte berätta vad den handlar om, men det är klart ett MÅSTE för alla Bollnäs bor. OCH MAMMITA!!! När jag var liten så höll du ju på och så på scenen var och var annan helg, så då var man ju van. Men NU. Jag blev ju helt till mig. Näe, du var helt fantastiskt bra. Många applåder, blommor och pussar till min miiiikkee sniiiigga oo seexxxiiga  mammita

BILDER FRÅN KVÄLLEN

Mamma I nattlinne !





Mamma till vänster





du var sjukt bra!!


Tog bara kort på mamma.. dom andra hade inte lika snygga ben;)


premiär

Jag är nyklippt. och det är jätte skönt. Ni får se bilder sen. det är inte en jätte make over, som ja sa förut. men det är samma " frisyr" som förut. bara lite kortare, och frärchare :)   jaja nog om det.

det är iaf jätte skönt och vara hemma. Va med Emilia hela kvällen igår. Och i dag har jag och Mamma gått på en promenad. sedan var jag hos mormor och åt lunch. Pappa kom också förbi och sa Hej. så skönt att träffa <3 !


Ikväll ska mamma ha premiäs med sin teater --  Lita på Mamma--  Heter den. Det blir Jag, Fanny , Magnus och Nathalie. hoppas på en trevlig kväll:) . 


Snart hemma

Nu sitter jag på stationen i Gävle och väntar på nästa tåg.
har suttit i två timmar och bra stirrat på skog, skog, och åter skog. har även suttit i i timmar och lyssnat på några bollnäs bor som har pratar  för jämnan. vilken dialket det är. de är inte förns nu jag hör hur roligt det låter. Men Samtidigt så vet jag att jag kommer prata exakt lika dant, om inte mer när helgen är slut. LOVE IT !!

skriver lite senare, när jag har klippt mig :)




Bollnäs

Om en timme väntar 6 timmars tåg resa.  Det blir att äta chockladbollar, och annat gott som jag tänkte gå och köpa. När jag kommer  hem ska ja gå direkt till donna och  klippa mig :). får se hur de blir, men tror inte de kommer bli någon ultra make over, men kanske ;)

Sitter just nu med klassen och fördiver tiden men låtar från idol.
favoriten är ju :

jag gick till stranden, skulle köpa coca cola, åh jag blev full på min coca cola, jo jag blev full på min coca cola, den jävlen hade lurat mej, den jävlen hade lurat mej, åh jag gick ju till stranden skulle köpa coca cola, åh jag blev full på min coca cola, blev full på min coca cola, jo jag blev full på min jävla cola, den jävlen hade lurat mej ..


Mumma

nu ska jag göra chokladbollar.
mmmmmmmm


Lunarstorm.

Jag satt här i min ensamhet och kom på att jag har skrivigt MASSA "blogg" inlägg på Lunarstorm. och har suttit i ungefär en timme och bara garvat .  Min stavning är inte det bästa just nu. men då var den bedrövlig. och skrev en massa klockrena saker. om lärare och grejer.
 kolla på ett inlägg när jg hade skrivigt om gustav ( en nära vän i BOllnäs ) att ha var snäll för jag fick vara med på hans press. och de roligaste var hans namn, PRUPPMAN . hahah tyckte de var bästa namnet för att beskriva gurkis ;) hahaha.

Tänkte lägga in ett inlägg som ja skrev i nian när jag kom in preliminärt  i Linköping ...


tjenna bönder!!!

ja, kan börga med torstan,, ååh vilken vacker dag. först så va vi ju grym på hönan(?) aa sen hade vi en underbar kväll;)

men de bästa av allt, jag kom in i linköping!! jaaaaaaaaaaaaaaaaa! så skönt när jag fick brevet;P nu är ja liiiiite närmare min dröm ..  mamma blev jätte glad, hon sa att hon va stold, och de var allt ja ville;) yees.:P äntligern flytt;)  fatta om ja inte kommer lära känna nååån? heej ja heter magdalena och är mobbad. kommer säkert bli så. hah

Du och jag.. saknar dig <3




Hår problem

NU räcker de, vill klippa av allt de slitna på mitt hår. De är så tråkigt, för håret ser bra ut ungefär 1-2 timmar, sen lägger de sig och blir ja ser ut som en slickad katt. Håret har blivit för tungt och för långt helt enkelt. Hoppas ja kan Klippa mig när jag åker hem. om Linea , min frisör har tid då.


Hem

PÅ fredag kl 11,  ska jag åka hem till Bollnäs. det var ungefär 2 månader sedan.
Tack Mamma för du fixa  Biljetterna <3

Skol Time:P



jag sitter just nu i skolans data sal och försöker vara aktiv i mitt projektarbete. Men som ni kanske märker så går det inte så bra.  under projektets gång ska man ju skriva ner en massa saker, vilket jag känner att jag inte gör. + att jag har idé torka. kul.


Min helg har iaf vart jätte mysig ! Fredas var jag med Kristin, jätte mysigt.

I lördas så hade jessica klassfest. redan halv 10 som kom Securitas .Och ungefär en timme senare kom dom igen. Jessica värkar ha roliga grannar.  Men våra klass fester är sjukt roliga. På kvällen åkte jag och sov hos L <3


Nu ska vi ha projekt möte, och jag har inget att komma med, great !



Jessica <3


Föräldrar på besök

  



Idag blev de familjbesök i våran mysiga 3:a. dock så var det inte min familj som kom på besök :/ utan Karins.

Och de betyder ju att vi fick panik diska och plocka grejer. Fick klara upplysningar vad jag skulle göra. Cidern i kylen som vi köpte på ica precis när vi flytta in i lägenheten skulle bort. Det är ju trots allt 2.25 % alkohol i den. Sen var det Fimp burken som vi hade på balkongen. Den satte jag dit för jag har vänner som röker. Inte jag eller Karin. Men den fick vi stress slänga över balkongen för dom kom precis när vi skulle gå ut till sophuset och slänga den. så fick gå och plocka upp den lite senare.. Men igentligen så skulle man ju bara kunna säga sanningen, - det är inte vi som röker.

Och ja vi har druckit 2.25. Men hallå, du måste dricka 50 stucken och kissa 60 gånger innan du över huvudtaget känner sig berusad. Och det var bara i 2 i kylen.


 

Men allas föräldrar är ju olika. Men det var lite roligt att stress gömma saker.

Nu åkte dom till Tornby och skulle köpa massa mat och antagligen shoppa.


Och jag fick hem längtan. Vill att min familj ska komma till mig. Och skulle definitivt låta fimp burken vara ute på balkongen, eftersom dom vet att jag inte röker. Näääää nu vill ja att dom ska komma, eller jag åker hem. Nått.





Det Kliar I Mig


Idag gick jag på en dansföreställning på saga teatern. Eller dans TEATER kanske passar bättre in. Companiet hette iaf Crows och föreställningen hette Just in time. Och jag tänker vara ärlig, Den var fruktansvärt dålig. Den var ungefär 1 timme lång och jag såg DANS  max 5 min. Resten av tiden så lekte hon med en overhead apparat som sedan syntes på en stor vit duk. Hon gjorde olika färger med ljuset, sate dit dockor, gjorde en slidöppning av ett papper, aa you name it!!

Jag satt och funderade hon den där människan ( koreografen Marika) tänker när hon gör sina danser. För dom jag har sätt är seriöst ko blaja. Hon utgår ju alltid från improvisation.  Förstår inte grejen.  Verkligen inte.

Eftersom jag och Robert är Koreografer på projektarbetet så kan ja garantera att ni inte kommer få dansa men någon overhead apparat


Nu kliar det inte i mig längre..


Ska köpa mig ett husdjur


Jag vill ha en guldfisk!! 
eller nej, två ska jag ha!   
 
Idé på vad dom kan heta?

...........................

Bara jag som vill vara brun igen?

<3

Lambert Vann!!


Jag var dock inte där. Får bli en annan gång.


Congratzzz tnöt !!


Lördag



Nu var de äntligen helg igen. Men självklart så slår jag upp ögonen vid 8.00 och kan inte somna om. Typiskt mig. Men då blev de ju ett ypperligt Tillfälle för mig att städa I Lägenheten. Så de är vad jag har gjort hela morgonen.


Och ska kanske till Göteborg också. Det beror på om vi har en bil eller inte. Ska iaf se Lambi tävla. Förhoppningsvis.  Om jag inte ska till Göteborg så vet jag inte vad jag ska göra. Fortsätta städa ( yey) ...


Var med min Kristin igår. Var super mysigt. Har saknat henne gigantiskt  mycket. Vi kollade lite på film och tog de lugnt. Älskar dig vänner !'




lycka till <3


Att det ska vara massa krångel hela tiden



Varför ska saker bråka med mig för?

Är de något man hatar så är det att tvätta. Och naturligtvis så strejkar en av dom tre tvättmaskinerna. De ligger 2 tröjor där i. Och det går inte att få upp. Men maskinen är klar. Då skrek ja högt till maskinen : - hjälp möö istället fö oo mässa!!!( bollnäs mål)

 Fick iaf  ringa till någon mansperson som ska komma och försöka få upp tvättmaskinen.


Och imorgon ska man ta klassfoto. Något jag hatar så sjukt mycket.. När bläddrar igenom de den där super chocka katalogen så ser man alla super fixade personer som ler sådär löjligt mjäkigt mot kameran.


Nu ska jag ta en varmt bad och läsa doktor glas. Hare gött!

BIlden har ingenting med inlägget att göra. bilden är på jessica Ninos och tea (och robbans huve) i Skottland


<3

You Belong To Me

2månader


Grattis Adam




Idag fyller min älskade lille bror  6 år.

Han hade varit till Gävle idag och fått gått till en leksaksaffär och valt ut en leksak. Han valde en brand station. Sedan sa han att han hade gått i klädaffärer och köpt ett par byxor. Och får ju inte glömma att han hade gått på McDonald's . Hehe min söta lillebror. Älskar honom av hela mitt hjärta. Min lilla Street dansare:D

Lucas och Adam


Jag älskar dig ,sötnos


Ja ni ser ju själva, han är ju hur cool som hällst;)


Bak Lördag

Idag när jag vaknade så fick jag för mig att jag skulle baka. blev verkligen jätte sugen. det fick bli kanelbullar. Så först var jag tvungen att gå ner till ica och köpa mina ingredienser. Jag har ju liksom inte de där vanliga som man brukar ha hemma. dvs Mjöl och socker:P
Nu jäser iaf min fina bull deg. Och än så länge har allt gott kanon. får hoppas att det fortsätter så också.

Igår var jag med klassen och kolla på film. det blev trollflöjten(en opera) eftersom vi ska ha prov på den på måndag. sen gick vi  ut på 55:anoch tog en öl :) . så var en mycket lyckad kväll:D



//magdalena Q

Noooooo

Nu har jag kommit tillbaka från skolan, och nu är det äntligen helg !!

Och idag kom Ninos till skolan. Han ska flytta :/. Känns ju ganska surt för min del. Men Hey, NINOS JOSEF SKA BÖRJA PÅ SVENSKA KUNGLIGA BALETTSKOLAN !!!!

Hur grymt är inte de? Är så stolt över dig . Vet att du har hört mycket " om ja var du skulle jag inte göra de blablabla", men om jag hade fått den chansen hade jag också tagit den. Så du gör ett bra val J .

 Nu ska jag fortsätta att städa min lägenhet.


Ninos och Robert har varit borta hela veckan och dansat för Blake McGrath. En sjukt bra dansare som har varit med sytycd. Skulle göra vad som hälst för at få dansa med honom. Men, pengarna räckte inte till. Får lära mig koreografierna genom Robban Istället.
http://www.youtube.com/watch?v=mQt90NrV3Yw

Ninos och Robert

Knepiga blogg



Har försökt och skriva I bloggen hela veckan. Men sorgligt nog så har det inte funkat.


Veckan har varit en tortyr. T.ex. I tisdags: på morgonen började vi med Jazz med våran nya lärare yolanda. Och på hennes lektioner är de inge såsande, nej det är hårt och gör man inte som hon hade tänk sig får man ett nedstämt - Magdalena, COME ON!!!

Sedan hade vi balett, och även där med Yolanda. Mina ben var slakt.  Sen var det lunch time.

Och tro inte att träning var slut efter de, nej nej, utan nu var det dags för idrott. Springa 5 km.

Efter om tre pass var jag, och resten av klassen död.  Back to School!


Just nu vill jag bara få min lön. Vill så gärna göra ordning i min lägenhet. Kommer att lägga in bilder på den när allt är klart.

Igår gick dammsugaren sönder. Så nu har man ingen sån heller. Typiskt. Oflyt, ja.


It Feels like a dream..♥