HALLOWEEN TIME

Nu tar jag och tjejerna en öl och förbereder oss för ikväll. Alla svenska ska klä ut sig exakt lika och vi har både danser och sånger som vi ska sjunga. Ni får se bilder i morgon men kan säga att ingen kommer att känna igen oss!

Juste! Var på stan idag för att köpa lakan och varje affär jag gick in i är personalen utklädda. Och typ alla går runt på stan kl 12 på dagen i sina kostymer! Dessa små kanin dräkter och superkvinnor och allt var det va var inte så jätte smickrande, Storbritannien är ju inte kända för sina vackra kvinnor precis..Överdrivet? Jag vet inte, men vi har verkligen inte så i Sverige.

Aja nu måste jag fortsätta lägger in bilder i morgon:D

jag ska ha mask på mig men utefall att det blir varmt så är jag väl sminkad:D visst är jag snygg? grr


Nöjd nöjd

Blev verkligen glad efter föreställningen igår. Och det är alltid ett bra tecken. Det var alltså fyrorna på vår skola som hade koreograferat . Ska iväg och kolla på andra delen på föreställningen idag då andra halvan av klassen ska visa upp.

Ni anar inte hur mycket jag uppskattar helgen. Speciellt den här helgen då jag känner att jag inte ha gjort ett skit rätt på hela veckan. Men ska mysa massa i helgen och peppa inför måndag:D

kör nog på röda läppar i kväll med:D


dans föreställning

Nu ska jag och tjejerna till skolan igen och kolla på en föreställning som fyrorna har gjort. Hoppas verkligen inte jag somnar ( är helt slut i kroppen) för tror att det kommer bli skit bra :)

lägger in bilder sen

puss hej!


..

I skottland är halloween en chans för tjejerna att klä sig slampigt. Kanske är så i Sverige också men här är det överdrivet! Jag och dom andra tjejerna kommer iaf vara snyggast! Tänker inte säga hur vi ska se ut, men kan säga att det kommer bli klockrent!

Vad ska ni ha på er eller göra på halloween?


Onsdagar = dålig i magen

 

Hej på er.

Internet har varit helt hopplös så därav dålig uppdatering. Vi får förhoppningsvis internet  i helgen, men man vet ju aldrig. Japp nu vet ni de.

Måndag  och tisdag gick helt okey, kände min ganska stel efter helgen men kom igång ganska snabbt. Just nu är det min rygg som krånglar. Blir så otroligt stel och öm efter en helg med vila. Så måste nog kolla upp de där för känns dryg att inte kunna vila två dagar.

Och för övrigt så hatar jag onsdagar! Det är då vi har häxan ( som jag snällt kallar henne) i balett! Jag vet inte vad det är med min mage på JUST onsdagar, med då släpper den alltid loss, och det blir svårt för mig att hålla mig. Idag kom hon inte och rättade till mina ben men den dagen hon gör det och min mage är som den är kommer det att bli pinsamt.

Aja ska ner till köket nu och ge min dumma mage lite äggröra!

jag älskar min humor


Godmorgon

ooh blev en mycket tidig morgon för mig, har redan städat och varit och handlat mat till veckan. Det blir lassange till lunch i veckan med sallad sen till middag vet jag inte, men det är inte samma varje dag. Eftersom min frys är minimal så måste jag äta allt hela vecka. plus att det är första gången jag gör lassange också. får se om det funkar att äta.

har även varit och köpt en whiskey till min pappa idag! dom sa att den var jätte god så hoppas han gillar den:). ska även ner på stan nu och köpa strumpor till mamma!


skriva brev


Lyckos er som har Lingon sylt


Eftersom jag och Jessica är grannar i Sverige så skickade min Mamma med en stor burk med lingon sylt nu när jessicas familj kom och hälsade på. Nu kan jag äta havregryns gröt till frukost varje morgon och inte behöva känna att det är någon som fattas! Fantastiskt eller hur?

 


mmm

Hej o hå

Nu man tillbaka från stan och kom hem med min halsduk som planerat. Var även på en china restaurang med Jessica och hennes föräldrar . mm sa min mage om de:), väldigt billigt också om man gemför med Sverige. Men all onyttig mat är billigt här. Tyvärr funkar det inte att äta pizza för 10 kronor varje dag, hur gärna jag än vill.

Har faktiskt inte gjort mer idag. Jag och Nathalie har suttit framför datorn och nördat. Borde koreografera och göra klart min uppsats om två dansare. Men ordnar sig:)

Tog några fina bilder också:)

mm visst blev dom bra? blev själv lite gråt färdig när jag såg dom


Idag blir det nog stan

Hej på er!
Jag har varit vaken ett tag nu, kan ju inte sova längre än till 9. idag är Jessicas förälldrar här i huset, så ska nog umgås lite med dom och även göra en tripp till stan. vill köpa en halsduk och kanske en tröja. vi får la se..

igår så kollade vi på robert och hans klass (ja min förra) när dom repade till sin skol tunering. dom har gjort en föreställning till ungdomar som dom nu till veckan ska åka runt till varje skola och visa upp.

så här såg scenen ut. Det roliga var att robert syntes bakom om han inte huka sig. det hade jag ganska roligt åt!

lägger in fler bilder sen och kanske en film om internet tillåter

HÖRS SEN


haha snyggbild90

hittade den här bilden igår:D

är från modevisningen som jag gjorde för Reebok. snacka om strike a pose:D


man kan ju inte alltid vinna

kan läsa mer om lambers match här


hoppas alla som läser mår bra? själv så har man ont i magen.för mycket mat. haha blir nog att besöka en toalett snart;) AJAA


ibland så undrar jag varför jag dansar

 

Hej på er. Sorry att jag inte har skrivigt något men internet har varit helt dött. min dag har varit sämst. Första lektionen så fick jag veta att jag hade klarat de där dans testet. Men när jag väl skulle  få min feedback så blev jag mest chockad. Jag fick rättningar som jag själv inte vet vad jag ska göra med dom. En var att jag tar in för mycket personlighet i dansen. Men själv så tycker jag att jag inte alls har haft någon personlighet i dansen då jag bara har varit koncentrerad på att göra rätt. Och när jag är koncentrerad så är jag dead face..det är jag bäst på. Sen jag inte alls har översträckta knän som min doktor och mina andra lärare har sagt, nej nej..

Jag vet inte varför de här påverkar mig så mycket. Jag vet ju att dom gör allt för att tro att man är sämst och sedan ”bygga upp” en på de sätter dom vill ha. Men jag blev på jätte dåligt humör när någon tycker att man inte duger. Men jag borde inte, jag vet.

Lämnar det här inlägget och skriver i morgon!


tillbaka till skolan i morgon.

helgen har varit skit mysig. dock gjort av med för mycket pengar. Men får nog mina csn pengar snart så jag kan betala hyran! i morgon ska jag koreografera en och ha fys pass så ska verkligen värma upp i morgon. ska försöka få bättre tid i morgon också på fys passet. vi kör cirkel träning.

 


inte jag också

fy på mig! har suttit i 4 timmar idag och bara kollat på OC! vet inte varför men är helt fasst på nytt..



huuuj

God morgon

I går så var jag och de andra svenskarna på en pub för att lyssna på ett band. Det var tydligen våran grannes X band som spelade. Och han frågade oss om vi ville följa med och titta.

Kan säga att det var ett mycket speciellt band. Mycket höft rörelser om man säger så ;) men det var trevligt.



hahah aah jag bjuder på den där bilden:P




Rädd men samtidigt stolt

På måndag så åker Lambert till Österrike på VM i kickboxning. Har vetat länge att han ska åka till VM eftersom han vann SM i våras. Men nu börjar jag faktiskt bli nervös. Får ju inte hända honom nått. Vill samtidigt inte säga till honom att jag är sjukt pinknödig över vad som kommer hända. Fast endå, då låter vell ganska bra för det kan ju betyda två saker.
1-att jag är nervös över om han kommer komma hem levande eller inte.
2-att jag är nervös över om han kommer vinna?

Näe fan det lät inte bra. Vi skiter i de där. Hoppas han får kul och vinner hela skiten:)

Kom hem levande är du snäll;)


hemma från stan.

Nu är vi tillbaka från varan "shopping tur". vi var borta i nästan 4 timmar men gick bara in i 3 affärer. men jag ville ju egentligen bara fika så de var skönt att jag fick som jag ville iaf.

Fille och mc shoppa lite på PRIMARK som är världens billigaste affär! tänk om det skulle finnas i sverige också. skulle va nice!


morgon

god morgon på er!

nu är det jätte fint väder i skottland så jag, mc och fille ska ner och ta en fika i dundee city!

plinga precis våran dörr och där står en kvinna som säger att någon i vårat hus har gjort repor på hennes bil som e 2 dagar gammal?? ooops.. hon säger att hon har sätt oss gjort det. men ja var ju som sakt hemma igår och hade mys kväll. aja får prata med dom andra i huset:P

morgon

god morgon på er!

nu är det jätte fint väder i skottland så jag, mc och fille ska ner och ta en fika i dundee city!

plinga precis våran dörr och där står en kvinna som säger att någon i vårat hus har gjort repor på hennes bil som e 2 dagar gammal?? ooops.. hon säger att hon har sätt oss gjort det. men ja var ju som sakt hemma igår och hade mys kväll. aja får prata med dom andra i huset:P

Min kamera är sönder

Juste, glömde säga att jag lämna kameran hemma hos bby då den bara dog helt plötsligt. Den ville helt enkelt inte vara med längre. Men vill ju ha minneskortet så han får ta med sig de när han kommer!

Aah så därför jag inte lägger upp nå bilder, booorning jag vet.


Fredag

Hej

Vi har internet så blir lite svårt för mig att skriva ofta! Men nu är det äntligen fredag och jag och de andra svenskarna ska ha mys kväll.

Jag hade test idag också. Eftersom jag var ”sjuk” två dagar innan lov så fick jag göra testet idag istället. Det var en koreografi på 3 minuter som man ska kunna utantill. Musiken gick i ganska konstigt tempo om man jämfört men dansen. Och jag har ju inte fåt lärt mig dansen från första början eftersom jag kom in så sent. Men jag kände att jag gjorde allt som går att göra och nöjd. Gjorde inte fel iaf. Men man får ”IG” om hon tycker att man inte gjorde sitt bästa. Hur nu hon kan se de är ju en annan fråga.


vad är det för fel på internet här i skottland??

Nu har vi fått internet men går inte att instalera?? så snyltar på grannens nu. men hoppas vi får de i morgon så ajg kan blogga lite;) hände lite roliga saker idag faktist, täll ya laaateer;)

ska göra ett solo

har fått en uppgift att göra ett solo i skolan. solot ska vara ungefär 3 minuter och vi ska ha en idé som vi ska förklara för vår dansare nästa vecka. jag ska jobba ihop med en tjej som heter vectoria. har aldrig riktigt pratat med henne förut och hon rör sig ganska olikt mig. Så tänkte höra om det är någon som har en idé om vad jag skulle kunna göra. eller bara har en låt som dom kan tänka sig ett bra solo till. Precis allt går bra att skriva :)

bilden är från projektarbetet när jag var koreograf.


hemma från skolan

Gör ett litet glädje skutt här i våran stretch/ta det lungt rum:D

idag är jag så stel så jag knappt kan röra mig. eftersom jag inte tränade under lovet (vilket var bra att jag inte gjorde)Så fick jag grymmaste tränings värken man kan tänka sig. Helt sjukt vart fort det går innan man känner sig otränad.jag hade ju fys träning i dag också så vill inte veta hur min kropp kommer vara i morgon.

Idag fick vi golv värme i skolan. så de är helt underbart att ligga och stretcha på golvet. Snacka om lyxi dyxi;)

 


jag bor i en iglo

det är så kallt så i vårat hus just nu så vet inte vart jag ska ta vägen. eller jo mem ni fattar. så sitter här med min stickade tröja som jag fick av mamma när jag var hemma.

Man ska känna att man lever

Imorse var det tungt att gå upp. Tog med mitt varma dun täcke från Sverige så ville verkligen  inte gå upp när klockan ringde.  Vi började med modernt, improvisation och sen lunch. Efter lunchen så väntade fys passet. Kändes att jag inte hade tränat på en hel vecka. Min puls var högre och min tid var sämre.   Fick onda ögat av läraren där;)

Nu är jag hemma och är helt mör i kroppen. Känns som jag aldrig har gjort det här förut haha . så nu ska jag dricka varm choklad och bara mysa. Härlig inte sant?

 


vidrig resa

nu är jag äntligen hemma. tog mig hela dagen då vi missade buss och massa skit. nu måste jag gå och lägga mig. imorgon väntar 5 dans pass, can´t wait!! 

godnatt!!

Sista dagen i linköping ( inte för alltid så klart)

 

Fan vad tiden går fort. Känns som jag kom igår. Men imorgon åker jag och fortsätter med mitt dansande. Så ikväll så ska jag och Lambi ut och dansa lite. Är sjukt pepp, var inte igår jag gick ut som man säger så.  Hoppas jag kommer få några bilder. Men min kamera fungerar helt plötsligt inte? Mysko.. sånt som märks:D

Det blir party klänningen och ravear skorna

Haha hör sen:D

 


min första telefon som jag köper själv

kommer ta 3-4 fyra veckor för att låsa upp den ( snacka om att Apple är seg) sen kan jag använda den i skottland. så vet inte om jag ska låta min kära pojkvän ha den så länge. de första han sa när jag öppna den var: ååh får jag kolla en grej. sen fick jag vänta i två timmar. men då fixade han skype,Spotify och andra saker som jag ville ha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta frulle. jag luktar bajs.


Mina skor


 

dom som jag köpte igår:D

skulle fan vilja äta upp dom



hello!

finns det något bättre än att vara med sin pojkvän? hehe har känt mig som en prinsessa i två dagar nu:) ska inte klaga. idag har jag köpt ett par skor och en handväska. tänkte visa dom sen, men skriver från min Iphone nu kan inte lägga upp dom.  nu är det käk och sen en film:)


Haha när jag testa bal klänning;D blev ingen röd men kände mig som en KUUNG ( eller pinsessa)

en hel dag på stan

nu är jag helt slut i benen. har varit på stan hela dagen. har letat efter ett par skor, men har ännu inte hittat dom. nu har jag precis duschat och ska dra på bio med bby:) vet itne vilken film än, vi väljer när vi är där.

kör på röda läppar ;)

hatar min webbcam, är vit som ett spöke i den. haha


vågar jag testa:D

M har köpt en spik matta. Alla säger att det ska vara bra för ryggen men vet inte om jag vågar. ser ju inte så skönt ut:D


Seg resa men nu är jag äntligen framme!

 

Tog lite mer än sex timmar att åka ner till linköping idag. Men pappa hade ju bokat en första klass biljett så det gick ganska bra. Det första jag gjorde när jag kom fram var att gå till kebab baren. Jag var tvungen.  Sen så gick jag för att träffa Daniela en snabbis vilket var jätte kul. Var ju inte igår.

När jag kom hem till bby så åt jag god mat. Men han är inte hemma ännu. Han kommer i morgon:)

 


mysig dag men många hejdå

Sorry för dålig uppdatering men har farit runt idag till alla som jag vill säga hejdå till innan jag åker till linköping. Morgonen började med att jag och mamma gick på en promenad, alltid lika underbart att prata med mamma i timmar :) sen åkte jag hem till Emilia som precis flyttat in i sin lägenhet. Eftersom hon är min bästa vän så är det alltid lika skönt och prata och se henne. Efter ett tag åkte jag till mormor och morfar och sa hejdå. Fick även mat där som var hur god som helst. Jag och min bror tog bussen till pappa och åkte även till farmor och sa hejdå.

Så i morgon bär det av:) ska bli skönt och träffa alla mina vänner där. Men speciellt älsklingen. Nu måste jag sova, ska upp tidigt i morgon. godnatt!!


Middag med min familj

Nu är jag hos min pappa och ska äta mat och ha en myskväll. Min pappa bor i ett stort & fint hus på landet. Så det är väldigt skönt att få komma ut till honom och bara ta det lugnt och njuta av naturen och familjen.

Jag var nyss ut med min hund som på nått sätt lirka sig ur kopplet och sprang rakt in i skogen. Och jag tänker inte springa efter då jag vet att det finns björn. Så är det i norrland;)

 

 

Massa vindruvor från gården


haha

Kan inte sluta garva:D


Guuud så kallt det är!

Nu när det är så kallt så börjar jag alltid tänka på Spanien. Förra gången jag var där så skulle jag och kajsa lära oss att dyka. Och självklart finns det en film på de så kan väl lika gärna lägga ut den så får ni se hur dålig jag är! Men nästa år ska jag lära mig.. om någon  har tålamod :D

 


Så roligt!

Kolla vad jag fick efter visningen! ett par jätte sköna cyckel byxor och en munktröja som är hur mysig som helst. jag som hade tänkt köpa ett par cykel byxor som jag kunde ha och springa i. Tur man har!

Visnigen gick bra:) Det var jätte roligt att få vara med. har varit lite mycket att lära sig. men det var så värt det.

gå gärna in och kika på
hemsidan, finns ganska mycket snygga träningskläder :)


Nu drar jag, ses där?

Nu ska jag till sporthallen för att dansa på modevisningen. kommer bli kul. eller hoppas de iaf:)


tror jag att jag har ätit för mycket frulle för är jätte sprallig:D
aja vi hörs sen puss

MORGON

Sorry att jag inte har skrivigt något men har varit och tränat varje dag inför modevisningen idag. Det var väldigt mycket som skulle fixas och jag är fortfarande inte klar. Jag har två ingångar som jag ska dansa på som jag inte är riktigt klar med. Så de är därför jag kliver upp nu så jag får lite tid att få ihop någonting.

Kan visa vad jag ska ha på mig senare. Det är inga märkvärdiga kläder som jag visar utan det är mest svart och lite rött :)

Påsen med kläderna som jag fick med mig hem, oops;)

 


Hej sverige!

Im home!
har precis ätit soppa med mamma. men jag skriver senare för nu ska jag dansa med mamma sen ska vi iväg och träna inför modevisningen:)
pusspuss