Lördag..

Min morgon började med att jag satte mig ner och plugga matte. Inte alls roligt. Men det måste ju göras. När jag blev trött på pluggandet så gick jag ner till min älskade farmor. Den kvinnan är helt otrolig. Gillar verkligen henne.

Sedan åkte jag med pappa in till bollnäs, så han släppte av mig där. Ska vara med mamma Adam och Emilia ikväll, ska bli jätte mysigt . jag fick även en mjukisdress av mamma, en vit ! tack mammi<3


Ikväll ska vi bara mysa och ha det bra. För imorgon bär det av till Linköping igen.


Hej så länge!


se min nya design

Ja, och så var det redan fredag. Varför kan inte dagarna gå såhär fort när man är i skolan?

Jag kom till Bollnäs på måndag kväll. Hemfärden var lång och mycket trång då de var fullbokat och hur mycket folk som helst! Det stod folk i hela korridorerna och trapporna. Ja, det var det värsta jag har sett, i tåg väg iaf. Men jag hade tur, jag stod bredvid två sjukt trevliga killar som jag pratade med hela resan. En som pluggade polishögskolan i Umeå och den andra var ljud tekniker (eller nått liknande) i Stockholm.


Sen har tiden bara rusat iväg. Jag träffade Emilia och Karro på tisdag kväll och kollade på so you think you can dance. Och där satt jag i spänning på att få se min vän Ninos på tv som fick dansa för juryn. Men fick endas se 2 sek. Men det finns på Internet http://kanal5.se/web/guest/492/k5videoplayer/single/18431/none/

Gå in och rösta och kommentera! Ninos- jag tycker du gjorde mycket bra ifrån dig, med tanke på att du  improvisera dig fram, och inte var helt frisk. Jag är så stolt över dig!

Måste även säga att jag är så glad att få träffa Emilia blom igen. När jag får vara med den personen så mår jag bra. Man säger att beauty is a light in the heart, och det måste stämma på dig, för du skiner som en solstråle! Jag älskar dig vännen!


På onsdagen så fyllde karro 18! Krogen nästa? Jaahaa!

Grattis iaf min älskling!

Jag var även till Järvsö med familjen, vilket var helt underbart. Vädret var fint, backen var perfekt, plus att jag fick lite färg i ansiktet  ;)


NU så sitter jag hos min pappa i Alfta. Alfta är en glesbygd med en befolkning på 2000 personer. Då förstår ni hur litet det är. Innan min far flytta till alfta bodde han i Vevlinge. Och det var där jag växte upp. Ett helt underbart ställe, det fanns allt ifrån skog där man kunde bygga kojor till att bada nere på Vevlinge strand. Ett perfekt ställe att bo på som barn. Sen har jag även minnen ifrån sommaren innan jag flyttade till Linköping. Det var jag Emilia och Karro som var ute på språng var och varannan natt. Underbara minnen.

Men nu bor Pappi i ett jätte fint och mysigt hus i Alfta.

Det faktiskt skönt att vara här. Man känner sig lugn. Och det kan jag behöva.


Nu ska nog jag bädda ner mig i sägen, det är ju en dag i morgon också!

Ha det gott!


Inte en dag försent..

Det måste ha försvunnit när jag stack till Linköping igen.

Men NU har jag tagit mig i kragen och ska itu med mitt skrivande.

Jag ska skriva vad jag gör i skolan, och efter skolan naturligt vis. Jag ska skriva vad jag tycker tänker och känner, och vilka låtar jag gillar!


Anyway, I onsdags var det sista dagen I skolan.

?·         Balett

?·         Feelgood

?·         Lunch

?·         so

?·         prov i danshistoria


ska bli skönt med lov nu. Att få åka hem. Hem till mamma.


Har tränat torsdag, fredag och lördag morgon. Jag tränade med min tema grupp: Karin och Robert. vi har kommit  mycket långt på alla tres danser och det är jätte skönt.. denna tema är vi tre i varje grupp, och vi ska koreografera duetter. Så Karin och Robert ska dansa min dans, Karin och jag ska dansa Roberts, jag och Robert ska dansa Karins. Ni fattar.

Min dans handlar om två personer. Som absolut inte ser varandra, men på nått vis finner dom varandra. Kan förklara mer exakt en annan dag. 


Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag åker hem. Eftersom att jag hade vissa tankar att jag skulle vara med en viss person dessa dagar (som det naturligtvis inte blev) så sitter jag nu själv och tittar på så som i himmelen. Men jag ska inte klaga.

Imorgon ska jag till biblioteket, försöka göra klart vissa uppgifter. Sen lite senare ska jag träffa Ninos (och kanske Mckenzie) och fika. Det kommer förhoppningsvis bli mysigt med mycket skratt och prat.

Music
1.Danity Kane- Damaged
2.chris Brown- With you
3.Missy Elliot ft jay-Z - ching a ling
4.janet jackson -  get it out me
5. casa de leones- no te veo