Hejdå skottland

Nu har jag packat väskan och ska snart ner till bussen för att åka ner till edinburgh för att där ta flyget till sverige. tror det blir att sova i stockholm inatt då det inte går några tåg till Bollnäs. Ni anar inte hur glad jag är just nu, har längtat så mycket hem och idag ska jag äntligen få göra de!

nej nu måste ja klä på mig och dra ner till bussen!
vi hörs i sverige gott folk!


Fan vad dåligt jag mår!

Nejdå jag mår prima. Var tvungen att säga till mina lärare att jag mådde dåligt så jag kan ha en anledning varför jag är borta onsdag till fredag. Men biljetten till Sverige kostade 10kr så jag kunde inte låta bli att köpa den.

Nu sitter jag här och har precis kommigt hem från stan. Köpte två tröjor till min lillebror och strumpbyxor till min mamma. Sånt är så mycket billigare här och min mor är inte direkt den som unnar sig själv saker. Så då får jag göra det istället:) .

 

Köpte även den här tröjan på HM


Hej på er

Nu sitter jag här igen och snyltar på grannens internet. Dumma mig ;) idag har vi bara haft danslektioner, från nio till klockan fem. var av ett pass var fys träning.

Måste säga att våran lärare är lite konstigt. Hon hintar ständigt att alla ska gå ner i vikt. tar tag och nyper med naglarna på det lilla fettet jag har på magen och säger - vi måste jobba på den där.
Jag tar personligen inte illa upp. Men finns folk i min klass som är så smala som man bara kan bli som faktiskt tycker att dom är förstora. Ett annat exempel var när hon sa : -åh det börjar synas på era kroppar nu. Kan ni fatta om fyra år hur smala ni kommer vara då? Själv så har man slängt i sig pasta med riven ost över, och jag mår hur bra som helst!

 


Värm mig!

Buuh vad kallt det är. Sitter här i ett par stora mjukisbyxor som jag har snott av älsklingen och en stor mysig tjocktröja som jag fått av pappa. Helt inlindad i täcke men endå så fryser jag arslet av mig! Längtar tills vi sätter på värmen i huset. Men eftersom värmen är så dyr här så kan man inte ha på den hela tiden.

Sitter och tänker på när jag och mina tjejer var i Spanien. Där var de inte kallt.. sitter och kollar igenom alla bilder med ett stort leende på läpparna. Längtar till jag åker till värmen igen!

1 år och två månader sedan

lägger upp en film sen!



på stan för att köpa ny mobil

Igår så gick kajsas kära mobil sönder. Eftersom vi inte har någon mottagning i huset så la hon den vid fönstret och hipp hopp så ramla den ner och mobilen dog. Så idag gick jag och kajsa runt i stan för att försöka hitta en mobiltelefon som inte var bunden. Och de kan jag säga var inte det lättaste. men till slut så hittade vi en Sony Ericsson som passade kajsa;)

Inte den gladaste, men hon blir nog på bättre humör snart:)

 

 


fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyyyyyy

Hatar verkligen sprindlar!!! Stod i Kajsas rum och helt plötsligt så säger hon att det är en sjukt stor spindel bakom mig. Uuuh har fortfarande rysningar i hela kroppen. Vafan ska dom finnas för? Aaaaaah.. jag slipper sova själv inatt iaf, Kajsa ligger garanterat inne hos mig!



Modevisning för Reebok!

Redan mycket och göra när jag kommer hem, bland annat gå modevisning för Reebok. Var så länge sen jag gick modevisning.  När jag var liten så gick jag varje år för Åhléns och Jc. Haha de trodde ni inte va? Ska prova kläder och repa med alla som ska vara med nästan direkt när jag kommer hem. Så det blir intensivt men det är det värt.



älska smala sussie?


äntligen kommer det en till film! jag är ju helt kär i smala sussie så den här filmen ska absolut köpas!

kan man inte tro va?


OOPS!!  skulle lägga in den här bilden förra veckan, men måste ha glömt det. Sorry!
iaf jag och kajsa som gick lite på stan i det fina vädret. Älskar mina nya short från Acne.har letat efter ett par långa sjukt länge. Och självklart så hittar min älskling ett par åt mig!

gårdagen

Igår så var jag ut med tjejerna plus våra grannar. Blev inte så mycket dans men hade ganska trevligt endå. Fick lära mig spela biljard en kväll som denna! Mindre roligt att den man är med är sjukt seriös och blev riktigt sur när vi förlorade:D haha

Blev den här kjolen till och mina enda klack skor som jag har med mig. när jag kommer hem ska jag ta med mig ett par till iaf!

jag kajsa och kalles kaviar!

 


morgon!

Älskar och vakna tidigt. Nu sitter jag här helt själv och dricker te. Idag vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen bara vara hemma och ta det lugnt. Måste boka buss till Edinburgh till på onsdag. Eftersom de är då jag åker hem!! Ska bli så skönt.

Juste! Hittade massa bilder och filmer från när jag var i Spanien förra året. Kanske lägger upp dom senare om ni har tur :D


ut med våra grannar!

Ska ut en sväng med grannarna ikväll!

har inte bestämt vad jag ska ha på mig men tror det blir den här tröjan och nått annat roligt till!

hör sen;)


bra köp!

är så glad att jag köpte dom här skorna innan jag började skolan! dom andra skorna som har tyg under foten jobbar man ju inte rätt i.iaf inte jag. och dom hade jag i 3 år, bra magdalena!

 

 


äntligen fredag!

Ni förstår inte hur skönt de är med fredag. En kort dag också. Gött! Började dagen med balett och sedan modernt. Var inget speciellt med de. Börjar redan förbereda mig för hemresan till Sverige! Ska ju säga till mina lärare att jag har blivigt sjuk, riktigt sjuk.  Min balett lärare skulle bli galen om jag berätta sanningen, så jag skippar de och tar ledigt i jul ist!

är inte den här bilden på min bror och min pojkvän hur fin som hälst?


lång historia kort

I måndags hände de ganska mycket. Kan dra allt så kort om jag kan. I måndags så fick jag veta att en person i klassen skulle börja på en annan skola. Jag har ju inte direkt fått någon bra kontakt med folk i klassen så när den här personen skulle åka så kände jag att jag inte skulle klara av att gå i tvåan utan den här personen. Plus att vi har så sjukt mycket uppsatser och tentor som jag har problem med. Så jag gick till en lärare och sa att jag vela byta till ettan pga. av allt skriftlig som vi var tvungen att göra. Så nu kan jag äntligen fokusera på dansen och inte på engelskan.  Nu ska inte den här personen flytta men jag känner fortfarande att jag inte skulle klara av plugget.

De som sög var att två minuter senare så vet hela skolan om det och dom tror ju självklart att jag blivigt nerflyttad. Och så är det verkligen inte. Men eftersom ingen frågar utan bara vill snacka skit så får dom väl göra de. Jag är här för att fokusera på dansen.

 


Mycket som händer

ganska mycket som har hänt dom här två dagarna.Är för trött för att berätta allt nu.men jag skriver allt i morgon, det lovar jag!


från igår

hon med lila sjalen som fyllde år!


:P

igår var jag och åt med klassen. var ingen höjdar kväll eftersom jag var inställd på att få dansa. efter maten så gick vi in till en pub som den endast var 40+. jätte kul att det finns något för dom (eftersom de inte finns de i sverige) men va fan gjorde jag där? sen så gick vi till något annat ställe som var lika tråkigt. Men det var kul att prata med folk i klassen. i skolan så är man ju så seriös så fort man pratar om nått. Hoppas dom är lika öppna i morgon när jag kommer till skolan:)

kände för lite busigare, har ju plattat det ett tag nu:)


förlåt

Har varit sämst Uppdatering! Men har inte haft något internet om de är en ursäkt :D . i morse så var jag ut och sprang. Blev lite förvånad själv att de gick så bra. Kommer väl kännas i kroppen i morgon antar jag!


bjuder på den

sitter nu på biblioteket och försöker plugga. men av någon anledning så går det inte att gå in på vissa sidor. spärrad!! aja bjuder på en bild också, är snäll idag. så här ser man ut efter 4 hårda dans pass. kommer skriva lite mer sen, hände en lite rolig grej. puss så länge!

hjälp de brinner!!! ???

Igår när jag och Kajsa kom hem från internet cafét så ser vi att det kommer en brandbil och ställer sig utanför vårat hus. Brand alarmet börnade också på riktigt ordentligt. Men när vi kom närmare så såg vi att våra grannar var ute, och det var tydligen deras larm som hade slagits på utan anledning och dom fick inte heller av de. Tyvärr så fick inte brandkåren heller av de, så jag vet inte hur länge de tjöt men det var ett bra tag. När dom väl fick av larmet så började det tjuta igen klockan halv 11. Och jag hade ju självkart gått och lagt mig, och vaknar av de där äckliga ljudet och kan inte somna om.

Så idag har jag varit ganska trött, har också bara haft en danslektion för våran lärare kom sent och annat joll. Men kommer endå ha träningsverk i morgon, för körde på riktigt ordentlig på moderna sen så körde jag egen fysträning.


Magdalena- den tråkiga svensken!?

Den här helgen har jag inte gjort nånting. Normalt sätt så brukar jag få panik om jag inte få göra saker hela tiden, men efter den här och förra veckan i skolan så var jag helt slut i kroppen. Våra grannar har varit in till oss varje dag och frågat om jag vill följa med på en pub eller komma ner till dom och dricka öl, men jag har sagt att jag måste vila. Snacka om att jag är den tråkiga svensken? Men måste säga att det har varit skönt att inte gjort nånting.

Idag ska jag ner på internet café och plugga. Ska försöka hitta såå mycket information som jag bara kan, så i morgon på tutorials så ska jag försöka få ihop så mycket som jag kan!


Vill tillbaka till student veckan

Kollar fortfarande på dom här bilderna och njuter. Den veckan var helt otrolig! saknar er girls!!

en öl varje dag. men blev ju alltid några till!


haha

video blogg!


jag väljer alltid fel mat!!

Var på konst utställning

Gick på konst utställning igår med våra grannar. Ganska fina tavlor, men också massa konstiga hehe

jätte suddig jag vet, men som ni ser så fick vi vin så vi kände oss riktigt fina när vi gick runt där och kollade på alla tavlor!

 


frågor


Jag tycker att www.dancedirect.com är jätte bra. Man ska helst gå ihop flera stycken för tull avgiften kan bli onödigt dyr annars. Men danskläderna är billiga och jätte fina!



För jag är inte så jätte intresserad av att skriva om det. men om någon undrar så svarar jag ju. men tänker inte sitta och skriva om vad jag har på mig. hehe inte min grej.



Både positivt och negativt. Det negativa är att det regnar nästan varje dag. Men sen är det väldigt fint här, så det väger upp lite. Dansen var mycket hårdare än vad jag trodde, vilket är både bra och dåligt. Jag tror nog att skolan är hård och säger ibland onödiga kommentarer för dom vill att man ska vara lite halv rädd och jobba skiten ur sig. Men tror också att det kommer bli mindre och mindre. Så de tycker jag är skönt!  Sen saknar jag ju min familj väldigt mycket, och de blir ju lite jobbigt när man har så mycket i skolan.


Jadu, jag har ganska många. Jag vill nog göra allt som går inom dansen, så vi får väl se vart jag hamnar. Min dröm är nog att alltid håla på med dans.


Jo det kommer!


Dom andra frågorna tar jag någon annan dag!




hahah

Det är många som har frågat mig saker på bloggen på sistone (även skickat mejl?, vart ser ni ens min mejl ? hehe) så jag tänkte väl svara på dom frågorna. Kan bli as kul, kan bli flopp! Vi får väl se ikväll!


hihihi


I morse så märkte vi att alla hade Adidas på sig, hehe lite roligt hur folk kollade på oss på stan. nu sitter jag på internet café och väntar på att folk ska logga in på skype:).
Vi hörs senare

Ledig i morgon

Nu sitter vi hemma hos med våra grannar och myser. har lärt dom lite svenska sånger, haha gick ju sådär! Nu ska nog resten ut och parta, men jag blir hemma, är ju helt slut efter en dag i skolan.


Jag och Robert. Och nej vi är inte tillsammans för er som frågade. Jag har min <3 och han har sin<3

hehe




jessica??

 


Idag flyttar Robert :(

 

Äntligen hemma efter 45 minuters gång! Idag har det varit ganska lugnt, baletten gick mycket bättre idag! Fick ett papper idag på vad vi var tvungen att uppfylla för att klara kursen ,bl.a. att man var tvungen att ha benet mer  är 90 graders vinkel. Känns lite svårt nu efter sommaren haha. Men kämpar på.

Idag flyttar Robert till sin egna lägenhet . Han har  ju bott hos mig i två väckor så det kommer kännas lite tomt utan den där stora mannen i huset. Men vi går ju i samma klass så vi kommer ju synas varje dag iaf!

 

 


<3



Kolla vad jag fick av min älskling! Visst är den fin? Saknar honom plus hela min familj! Bara L som har skaffat skype. Så väntar fortfarande på att mamma och pappa ska skaffa, och det måste dom göra snart eftersom jag är van att prata med dom varje dag, PLUS att dom andra som jag bor med, deras förälldrar ringer varje dag! snacka om att jag är avis?


Här kommer den första filmen från huset


Här får ni se var vi pysslar med när vi inte dansar;) haha snart så kommer det en mer, plus en reklam film:D
Skriv va ni tycker:D

från kollektivet

I ett svenskt kollektiv så händer det mycket! Snart så kommer det en skräckis och en reklam film. Men så länge så får ni se lite bilder på Jessica även kallad Ragnar!



på internet café

 Nu har jag äntligen kommigt hem från skolan. Är helt slut i kroppen, så i morgon kommer jag förmodligen inte kunna röra mig. Den här veckan ska jag fokusera mycket på att stretcha. Förra veckan fokuserade jag på att göra allt rätt. Vilket jag tänker på nu också såklart! Hehe

Juste! Mitt bankomatkort funkar inte:( måste ha av magnetiserat  sig , drygt. Får låna av mina vänner, men varför händer sånt när man inte kan göra nått åt saken? Typiskt


weeho


 

lägger in mer i morgon

GODNATT!!


så får det vara bra med det sen..





bäddat sängen fint tycker ja:D

Weeeehoo


äntligen helg

Så skönt med helg! Igår så var jag på klassfest. Och både jag och Robban kände att den festen var för att känna oss lite bättre, så det var jätte snällt av dom tycker jag. Fanns massa godis också, så jag trivdes bra;)

Inga bilder från igår för jag glömde ju självklart min kamera:S. Men snart så kommer nog en liten skäck film upp som vi i huset jobbar på. Många har frågat om hur de ser ut i mitt rum så ska snart knäppa kort på hur det ser ut, bara de att jag inte köpt allt som jag vill ha där ännu. Men köpte en spegel idag ! så de får ni se sen!

HÖRS SENARE


STAMMIS!

Snacka om att jag är stammis på det tonic(café)! Dom vet redan mitt namn och frågar varje gång nya frågor om sverige:P.

Idag gick baletten bättre. hon sa dock att jag hade 4 arslen!! Men det är lugnt, jag vet att jag inte har de. Jag menar, tror hon att hon kan komma och få mig att tro att jag är fet? Haha ICKE sa nicke:P var inte bara till mig hon sa det till, och jag såg att dom andra tog åt sig. Lite sjukt att jag faktiskt blir rädd när hon skriker och svär åt oss. Med jag vet egentligen att det är hennes sätt att lära ut och få respekt.

Robban gjorde om mig lite, gillar mina tuttar haa;)??

 


INTE MIN DAG!!!

den här dagen kan ta sig själv i ******! nu när jag kom hem från att ha handlat så ramlar jag i trappen påväg ner till köket! självklart så höll jag i en mat kasse, så jag inte kunde ta emot mig. så nu har jag skrapsår över ena benet, och har gjort illa foten.

nu måste jag gå och lägga mig. ville bara att detta ska vara över!!

Negativa inlägget 2000

Min hjärna är inte med på morgonen! Vaknade klockan sju och fixade mat och så till skolan.  Jag var egentligen super glad på väg till skolan.

Men när jag kommer till skolan så märker jag att jag inte har några danskläder med mig. Vem fan glömmer de som man ska ha på sig hela dagen? Och de man också vet är att lärarna på skolan är stenhårda på vad man har på sig. Jag springer i alla fall ut från omklädningsrummet och frågar runt om någon har en dansdräkt och trikåer. Men självklart inte.  Till slut fick jag låna bruna shorts och vitt linne, vilket var lite bättre än stora mjukisar.

Min balett lärare blev inte alls så glad på mig när jag förklarade för henne. Så på lektionen var hon på mig som en hök. Ungefär såhär lät det:

  • -Your center MAGDALENA
  • -Keep your turnout!
  • -No your center!
  • -Keep the shoulders
  • -The turnout Magdalena please!

 

Kan ni tänka er att höra de där samtidligt som hon pekar på en som en hackspett över hela kroppen?

 

Nu måste jag rycka upp mig lite med en ben&jerry´s, sen så måste jag handla!!

 


svag?

Hejsvejs!

min kropp är som.. ääh kan inte ens förklara det. ont gör det iaf! har haft tre danslektioner idag, och en dans historia lektion.
orkar tyvärr inte skriva så mycket ikväll, måste hem och sova. Men snart har jag internet där jag bor, hoppas jag iaf. då lovar jag att blogga mer :)

hoppas jag är piggare i morgon i skolan, för min kropp gjorde inte mycket rätt idag