Natt gott folk:P

Okey , endast en månad kvar till tjejerna åker till Spanien. NU när Spanien vann så blev jag jätte peppad att åka dit. Fantiserar just nu att att ligga på dom där fina underbara stränderna med en stor feet drink i handen och bara njuta. Nej  usch ta mig Spanien nu!


 Om man skulle sluta drömma och gå och lägga sig ist?

Imorgon blir det Stockholm och dansa, ser jag fram i mot . alot!!


Kommer förmodligen skriva mer om de i morgon (A)
Ha en bra natt gott folk!

hujj

                                                        

The Way You Make Me Smile


VIVA ESPAÑA!!!!!!

Aa men självklart så vinner SPANIEN. Är det inte underbart:D??

Kan lova att släkten min e glad just nu!

aahmen så jävla gött:D


Min bästa vän, nu, och för alltid

Haft en underbar kväll med min Emilia <3
du betyder så otroligt mycket för mig,
och du och jag kommer alltid att vara bästa vänner


Vill ha sommar!


Vad är det för fel på vädret igentligen? Imorse när jag vaknade vräkte det ner regn och det höll igång i 2 timmar framåt. Idag har hela familjen städat , så nu ser huset väldigt fint och rent ut:) .

Ikväll ska jag Och Emilia hyra film och mysa, jag menar, vad ska man annars göra när vädret är som det är? Uuha..


Nej nu ska jag laga tacos med Mamma!!


Jag längtar tills jag får dansa regelbundet igen:)


Bilder från ikväll:)


inte dom seriösaste bilderna , men en troligt mysig kväll hade vi


God morgon!!

Idag tog jag en rejäl som sovmorgon, och gud så skönt det var :).

Nu ska jag nog ner och kolla om det finns något lockande i köket!

Snart kommer förmodligen sis också :) så får vi se vad vi hittar på!


See ya tonight




                          

Äntligen ska jag få dansa !!!!



Äntligen sätter jag igång med lite träning. Har inte tränat regelbundet på en vecka nu, och det kliar redan i mina fingrar. Så jag ska dansa för karl och knut som är två otroligt bra dansare, sök på youtube såser ni själva:). Jag ska dansa varje dag kl 19.30-21.00.


När de var mycket i skolan dansade jag typ 3 gånger om dagen  (först 90minuter innan skolan,  90 minuter på skoltid, och sist 90 minuter på kvällen) och då kände man verkligen att man levde för när man väl kom hem så däckade man i sängen.

Men jag gillar det.

Jag gillar att kolla vart gränserna går, och hur mycket jag orkar.

Så att dansa med karl och knut kommer att bli en utmaning och bekräftelse på hur mycket jag klarar av. Längtar jätte mycket!


Jazz är något jag verkligen njuter av att få dansa! Så en vecka med enbart jazz ( INGE BALETT ELLER MODERNT!!!)  kommer vara utomordentligt!


Ikväll så har jag bara varit hemma, slappat och haft det mysigt.

Får se om det blir ett inlägg till innan jag går och sover ;)

Kanske..

Karl och Knut !!


Fotograferad!??



Nästa vecka ska jag, Magdalena bli fotograferad av en riktig fotograf.  Hur sjukt är inte de? Kan nästan inte tro på det själv. Ska fota på torsdag eller fredag, det beror på vädret.

Hoppas de blir kul!

               


/ Magdalena Q              


SPANIEEEN!!!!!!

Olé Olé Olé Olé !!!!!
spanien är vidare! så gött!  efter 88 års förbannelse så har dom äntligen gjort de:)

En vän för livet


Igår kväll kom Emilia hem till mig i Alfta. Vi gosade lite med valparna och prata skit som vanligt:).  Har saknat henne så:) och nu kommer jag få vara med henne hela sommaren, helt underbart!


Vid runt 1 på natten fick vi för oss att åka in till Bollnäs. Vi åkte in till max då vi träffa Gurra och Johan med fleraJ  vi tog en varsin handburgare innan Emilia körde hem mig igen. Millan är nog den första som har backat ut ur driv in ;) måste vara en rolig syn:D


Idag har jag legat ute med fem underbara hundvalpar och solat. Lite senare så åkte jag och pappa till stugan. Och jag skulle köra. Gick mindre bra. Mer än så behövs nog inte sägas;)


Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Kan vara så att det slutar med ett till inägg:P



Hur Söta Är dom inte?????


En äkta bollnäs morgon

Imorse vaknade jag upp i mitt gamla rum. När jag var ungefär tio så fick jag och min syster Fanny välja två färger som vi skulle ha på två väggar. På min "sida" av rummet valde jag lila, och Fanny valde Rosa. Och kan säga att vi var sjukt nöjda med de valet och tyckte vårat rum var finast av alla. Men 8 år senare så tycker man inte att det är så rockigt med lila och rosa längre:P så när jag vaknade upp i morse så bländades man av alla dessa färger. Jag vaknade runt 10 av att Adam stod och pussa på mig och sa att jag skulle vakna. Vi gick ut för att spela lite fotboll och klättra i träd : ) .

Sen kom mamma hem efter att ha varit hos mormor och morfar så då gick hon och jag på en lång promenad. Vilket jag verkligen behövde då jag inte har tränat på en vecka. Men har faktiskt varit skönt att inte göra nånting på en hel vecka. Men nu måste jag börja igen. Mår inte bra om jag inte får röra på mig.

När jag kom hem så tog jag fram en yoga boll och skulle testa att göra alla dessa övningar som vi har fått instruktioner om i skolan. Helvete var svårt de var! Haha det jobbigaste var nog att försöka hålla sig kvar på den där bollen:D


Sen så gick jag och mamma ut och solade den lilla tiden solen var framme. Där låg vi som döda sillar och läste högt ur ett manus. Mamma ska tydligen vara med i en teater så jag fick läsa motspelarens repliker. Haha oj va dålig jag var:P  så jag och mor garvade mycket där ute på filten.


Ikväll ska jag förmodligen till pappa och hälsa på alla valpisar och mysa :) och förhoppningsvis ska jag få övningsköra lite ;)


Midsommar

Jag har tillbringat mina första sommarlovs dagar i Linköping. Har haft hur trevligt som hälst. Jag har jobbat varje dag. Varit med Karin, L <3 Lillen, och andra och har haft det kanon. Men nu ska jag vara i Bollnäs till 29 juli (då jag åker till Spanien med Jessica, Mckenzie, Nattis, Madde, Kajsa och Emelie). Känns ganska tungt att vara borta från Linköping så länge. Men de är ganska många som ska komma och hälsa på så de ska bli skönt : )


Igår var jag till Stockholm och träffade 3 vänner från Skottland. De mötte mig vid busstationen och vi gick åt lite för att åka till deras Hotel:P  vi prata och kolla på fotboll hela kvällen.


Men nu är jag hemma i Bollnäs. Helt själv i huset. Jag väntar nu på att mamma ska komma hem så vi kan mysa massor.:) jag orkar faktiskt inte fira Midsommar detta år. Nästan alla är ute i sina stugor och jag orkar inte åka ut till våran. Vill hällre sitta med en chipps påse i handen och kolla på film:P vilket jag tänker göra.


Ja juste! Nu när jag är hemma så kommer jag att kunna skriva mer, och lägga in bilder om vad som händer. För det kan jag inte göra med min laptop då den inte kan ta mitt minneskort till kameran.              
                                               SÅ FLER BILDER KOMMER!!!
                                                                                                                            ooh När Jag Ser Dig....
                                                                                                              

    ÅÅh vad ni kommer få se bilder på min bror i sommar!
      Min älskade lillebror, åå vad kort ni kommer få se på honom, nu när jag har all tid i världen!
Mamma och Calle      
Mamma och Calle<3


                                                                                        
När jag kom hem så var de tyst i hela huset. ingen var hemma. ?. sen kom jag
på att alla var i stugan:D


Sommarlov!

Ja igår hade vi skolavslutning. Vi fick se spex sång och dans. Det var Mycket trevligt. Eftersom en av våran danslärare ska sluta så skulle vi säga hejdå till henne vilket kändes ganska tungt. Men får hoppas att varan nya danslärare blir lika bra som henne. Sen gick många från klassen och kolla på alla studenter som åkte runt bakom alla traktorer och lastbilar. Dom som stod på dom där flaken såg så otroligt lättad ut, och den lättnaden längtar jag också efter att få känna. Så fina var alla ocksåJ


Runt 6 så drog vi till madde för att grilla och mysa lite. Klockan halv 10 var vi tvungen och dra oss eftersom jag och karin skule dansa. Och ska jag vara helt ärlig så var det katastrof. Bedrövligt...  eftersom det inte blev riktigt som vi hade tänkt oss denna vecka så blev nog allt fel från början. Men om man utgår från dom förutsättningar vi hade så kunde vi nog inte gjort så mycket bättre. När vi dansade igår kom en kille upp på scenen och jucka på 3 av tjejerna. 2 stycken är runt 14-15 år och 1 som är 18. Det är väldigt svårt att ha en grupp men en son stor ålderskillnad. För när man är i en viss ålder så har man inte samma mål och jag har redan varit i de där stadiet där allt är pinsamt och fnissigt. när jag var runt 14-15 så ville jag jämt dansa som dom gjorde i alla musikvideos. men jag fick inte(och det tackar jag min mamma för nu).  Helt ärligt tycker inte ens jag att en 14 åring ska vara sexig och hela den biten. Så den där patetiska killen kom ju och tog på dom två stackars tjejerna. och vad ska dom göra igentligen? Deras första instinkt är ju att fortsätta dansa, vilket jag förstår. När man är i den åldern har man knappast den erfarenheten att någon kommer och tar på ställen där man inte vill.

Tänker inte kommentera mer om det. Vill bara säga att: tjejer! Vi gjorde de bästa vi kunde. Jag menar, vi känner ju inte ens varandra, och pang bong så ska vi jobba väldigt nära och under press. Och ni alla är sjukt roliga tjejer:)


Idag så har jag jobbat och hjälp Karin och flytta ut allting från sitt rum:) .även kollat på fotboll. nu sitter vi här och myser.




och när jag börjar skolan igen kommer jag inte kunna vara med den här mannen mer:,(

Hade!


:(

NOOOOOOOOOOOOOOOW!


Det VÄSTA som skulle kunna hända har just hänt:(  . två av mina bästa vänner ska byta skola, och flytta till Stockholm. Ninos och RobertL.  Tycker om er sjukt mycket och vill inte att ni flyttar. men den chansen som ni får är helt otroligt bra, så de är ju självklart att ni ska ta den. Men frågan är ju hur jag ska klara mig, vem ska jag nu få råd av?


Ska dansa ikväll. Jag och Robert ska dansa tillsammans, och förmodligen för sista gångenL . Men förhoppningsvis åker jag också upp till Stockholm och dansar i höst. Men dom ska måste betala (far och mor) värkar inte vara så jätte intresserad av det tyvärr. Men ska jag vara ärlig så räcker det inte med dom två danslektionerna vi kommer att ha per dag. Jag vill ha mer.


Imorgon är det skolavslutning, vilket ska bli jätte skönt, och sedan dans på kvällen vid trädgård.


Wonderchild...



                                                                              

hade!!'
NoneNone





18 År!!


Åå så gött detta känns, äntligen är man 18 :D hehe.

Det var ganska länge sedan jag skrev, men de beror på  att de har varit massa krångel på hemsidan, dom byter och grejar.

På min födelsedag, så satt jag och mina kära vänner i trädgårdsföreningen. Det var mysigt. Och det blev en lyckad födelsedag. Tack alla som va med, tycker om er jätte mycket<3 .


Ja var hemma i helgen. Har varit helt kanon. Igår så var ja Emilia, Linn ,Linns kille, Joel och Gustav hemma hos mig innan tranan. Väldigt trevligt. Förut var jag och Emilia alltid med Joel och Gustav. Så de var så kul att få ses igen och prata gamla minnen:D.


Jag åker tillbaka till linköping i morgon bitti, så jag är nu hemma hos pappa och myser med 5 heeeelt underbart söta valpar. Dom är så otroligt vackra.


fick en liten gåva av en kvinna som bor brevid mig:)jag och milli är redo för galej;)hahaHos pappa i alfta:)visst är dom sööta=)vill ha med dom till linköping!!