Bilder från preojektarbetet!



































































Bilderna är tagna av Lambert

tack klassen, ni är bäst

Sorry för att jag skrivigt på länge men har ju haft fullt upp med föreställningen, centrifugalkraft! Måste tacka min underbar klass som har jobbat sjukt hårt för att få det här till den bästa föreställningen någon estetklass någonsin har gjort (så saaant)!

På torsdagen fick jag besök av Mamma som kom och kikade, vilken betydde väldigt mycket<3. Och premiären gick kanon också! Skolföreställningen på fredag gick mindre bra, men de gick inte dåligt, vi alla missade på små ställen. Självklart så gjorde vi bättre ifrån oss på kvällen som då va våran sista föreställning. Då kom min pappa och kolla och även min farmor, vilket jag inte hade en aning om att hon skulle göra. Chocken bidrog med att jag börja storgråta. Inte alls likt mig, haha men men.

Blev så glad att mina föräldrar kom enda ner till linköping för att kolla, ni är guldvärda, jag älskar er!

måste även säga att jag är nöjd med min insats som koreograf. min klass är bäst!!!

Bilder kommer snart!

 


Daaaaaaaaaaaans!

Nu vare äntligen dags för vår dansföreställning. Det skulle vara jätte kul om så många som möjligt kunde komma för kan lova att föreställningen är grym! Här nedanför ser ni planschen som är uppsatta här i Linköping!


Själv har man varit och pratat i radio, East fm! var så sjukt nervös innan, men de släppte direkt när jag började prata. Var jätte kul faktiskt! Hade jag inte kommit in på Dansgymnasiet så hade jag ju gått radio gymnasiet i Hudiksvall!


Nu ska jag gå och sova, hare gött!!


Justia!




Ni som är från Linköping kan gå in på Elsas hus i veckan då 5 tjejer från klassen har gjort en fotoutställning. Den är helt underbar så tycker alla borde gå dit och kolla! Dom har utgått från uppmärksamhet, lika som våran föreställning 23-24 april!


Jag är med på några bilder också:) Modell för Filippa Rudström!
bilden är tagen vid centralkyrkan och jag är nästan naken (snacka om att folk glodde), haha ääh ja bjuder på de!


Morgon!



Seg dag i skolan. börja med Naturkunskap. senare drog vi ner till dans studion för att ha Yoga. jag brukar hata Yoga, men idag var det faktiskt jätte skönt! Nu sitter jag på Samhällskunskapen och pluggar lite. för senare bli det ner till Dansstudion igen och koreografera till våran dans föreställning!



Jessica leker professor



Jag leker också, men jag blev ju lätt snyggare!(lägg märke till robert)



Vi är bäst på naturkunskap


En påse Chipps i handen

Nu sitter jag med en chipps påse i handen och Kollar på du blir vad du äter. Är det inte pinsamt? Men de är så typiskt mig, för det första har jag inte ens råd att köpa chipps och för det andra så sitter man inte att kollar på när Anna Skipper försöker får folk att gå ner i vikt. Men men sån är jag! Jag kan ju inte gå i upp i vikt, så ja stoppar ju i mig allt. Tur att pappa köpte falukorv åt mig så jag kan leva på det hela veckan, går inte att tröttna på!


Sämsta designen på tåget

Finns verkligen ingen plats för baggage, så folk får stå för de inte finns plats för andras väskor. Helt sjukt att dom inte tänkte på det när dom byggde tågen, för de finns verkligen INGEN platts att ställ väskorna!


Bara 3 timmar kvar nu sen e jag i Linköping igen. Och ikväll blir det att ha mina dansgrupper..


lördag!

Blev utgång med mina vänner här i Bollnäs. förfesten var hemma hos maria, underbar vän till mig. vi åt lite mat och myste innan det kom massa folk innan utgång. måste säga att det var mycket trevligare hemma hos Maria än vad det var på tranan, men men. Tack för kvällen iaf ! roligt att träffa alla vänner på samma ställe igen!


före vare som sakt mycket trevlig. på bilden ser ni mina Fina vänner , sen har vi mig som jag inte tänker lägga någon kommentar om;)





Amanda, Amanda och Maria


Haha Bästa bilden :D aja jag bjuder på den!
Du ser iaf Jag, Amanda och Emilia <3
Nu ser nu hur jag har klippt mig också (syns dåligt ja vet) pluss att det är inte så stor skillnad som jag tror
,bara de att det känns ovant !

Pluggis

Har varit lite off med att skriva nu när jag har varit i Bollnäs, men har haft fullt upp. Men jag lovar att jag ska skriva lite om vad ja har gjort och lägga ut lite bilder:P

Nu kom jag precis ifrån mammas dansstudio. Har varit där i några timmar och hjälp henne lite och även fått lite hjälp. Ge och ta som man brukar säga ;) verkligen jätte skönt och dansa med mammsen för de är ju henne man har lärt sig allt av.  


Nu väntar jag på Pizza som jag och resten av familjen ska äta (mumms) sedan ska jag fortsätta med mitt pluggande.


Skrev som sagt sen om hur ja haft de

Och juste! Blev ganska bra i håret, men de känns som det är kort:O? jag vet inte, ni får helt enkelt kommentera sen, PUSS så länge!!!


Mammas dans logga!!




Bilden är gammal, längtar efter pizza nu!!


NU börjar mitt påsklov!


Nu är det äntligen dags för mitt lov, dock blev det bara 5 dagar men det ska bli jätte skönt i alla fall. Har haft träning till vårat projektarbete måndag tisdag och onsdag, så ska bli jätte skönt att komma hem och bara ta det lugnt .


Jag har åkt sen klockan halv 7 , så nu har ja bara 40 minuter kvar att åka, GÖTT !!!

Och idag är det även dagen som jag har längtat efter, jag ska klippa mig idag:) ska bli skönt och få av allt slitet, för nu är det för långt(spelar ingen roll va folk säger hehe)


Hej så länge:P


Såhär långt är det nu, får vell se hur de blir sen;)


audition

Ja precis, jag skulle ju på audition i Lördags. Vi Jazz brudar dvs. Jag, Kajsa, Jessica och Karin  tyckte att det kunde vara en rolig grej. Uppvärmningen gick helt okey, sen var det dags för att ta på sig klack skorna så körde vi en koreografi. Och det måste ja säga att jag och brudarna tog hem. Sen så kommer det värsta. Skulle göra en Street koreografi. Fyfan säger jag bara, har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. allt jag gjorde va antingen med en pointad fot eller något annat tekniskt.så ni kan ju tänka er hur det såg ut. Så jag väntar mig inte precis att dom ska ringa mig :D haha.. jag håller mig nog till jazzen och showen, nått jag faktiskt behärskar. Men måste säga en sak, allt dansande på krogen med klack skor har gjort susen;)